Khasiat Beef Tallow : Lemak Daging Untuk Kesihatan & Kecantikan Kulit

 Hi,

Saya pun pertama kali dengar pasal lemak daging (beef tallow) ni diproses menjadi pejal dan boleh dimakan seperti butter gituh. Sebelum ni kalau daging yang banyak lemak tak kuasa juga nak telan mesti nak buang. Kini, lemak daging berkualiti pun dah mula dijual di kedai terpilih.

Beef tallow ni lemak daging yang diekstrak dari daging lembu berkualiti untuk manfaat kesihatan tubuh badan kita. Ia merupakan lemak sihat tanpa dicampur dengan apa-apa bahan farmaseutikal lain. Kalau nak beli beef tallow ni pilih lembu yang makan rumput 100% . Lemak yang terhasilkan lebih baik serta berkualiti

Beef Tallow yang siap dipack. 100gm 

Penghantaran Ke Luar Negara Dengan Mudah Serta Penjimatan Bersama Delyva

Halu guys 😁 Korang pernah dengar Delyva tak? 😊

Saya percaya, pada yang dah biasa pos barang mungkin dah pernah dengar pasal Delyva ni kan tapi mungkin belum pernah mencuba?

Kalau korang adalah salah seorang peniaga online, saya rasa better korang guna Delyva ni untuk penghantaran barang korang hari-hari. Lebih mudah dan menjimatkan korang.

Tak percaya? Meh saya explain



Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | 2013-2022