Review Travel Ke Pulau Nami Korea

Hai, 

Kalau pergi Korea mesti tak terlepas peluang untuk berkunjung ke Pulau Nami. Fuh.. Kalau nak bergambar ni memang cantik view disini. Dengan pokok-pokok yang ditanam bersusun cantik pasti memberikan memori indah buat pelawat yang berkunjung ke sini


Pulau Nami terkenal semenjak meletusnya Winter Sonata, hah.. kalau korang yang belum pernah kesana memang banyak sangat momen lama dalam cerita tersebut ada disini. Kalau ada rezeki melawat Korea boleh jejak kaki ke Pulau Nami.

Review Transit Hotel Berdekatan KLIA/KLIA2

Hi,
Selamat berhujung minggu !

Normal bagi setiap traveller untuk menginap di hotel jika anda salah seorang penumpang transit yang agak lama untuk menunggu flight berikutnya. Jika bermalam di airport memang amat tidak selesa buat mereka yang melancong bersama keluarga. Jangan risau, saya akan guide anda untuk mendapatkan bilik hotel yang selesa dan murah tambahan pula berdekatan dengan KLIA/KLIA2..

Kami sampai di KLIA2 jam 11.50 malam. Sebelum tu dah siap-siap booking hotel untuk menginap satu malam sahaja.. Bukan apa, kami kena kumpul tenaga untuk perjalanan memakan masa 10 jam hari berikut.


Hotel kami menginap. Gambar dari Agoda..

Iklan Tajaan





Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my