Review: AIKEN Sunscreen Berwajah Baru

Hai,

Hujung minggu jejalan kat Watson sesaje cuci mata, tapi kalau produk AIKEN ada promo memang saya akan beli untuk stok bulan berikut nya. Ye lah, muka kita jenis berjerawat dan berminyak memang memerlukan penjagaan rapi. 

Setelah serasi dengan jenama AIKEN ni saya terus konsisten menggunakan nya bermula dari toner, pelembab, dan krim jerawat serta micellar water tak lupaa juga AIKEN Sunscreen lotian yang berwajah baru nie .. 

Nama produk : Aiken Tea Tree Oil Face & Body Day Lotion
Berat              : 150gm
Packaging      : Hijau putih jenama baru
Kegunaan      : Sunscreen lotion
Harga normal : RM20.90 [Guardian], [Watson]

Brand CP Makanan Instant Ketika Travel Kesukaan Saya

Hai,

Ada dalam kalangan uols kan kalau travel ke luar negara agak susah nak mencari makanan halal? Betul tak.. Kalau ada pun tak banyak dan harga pula agak mahal. Sekali skala boleh nak cuba tapi kalau hari-hari tambahan pula keluarga ramai agak besar belanja nya

Saya pun seperti anda, selalu cari makanan travel pack yang sedap dan segar, Maklumlah, makanan travel pack ni selalu nya tahan lama dan dikhuatiri tak sedap tekak nak telan. Tapi, jangan risau wehh dengan brand CP ni anda boleh makan fresh seperti masakan didapur

Lintas langsung dari peti ais 7E haha

Review Guna Palmer's Cocoa Butter Lip Balm.

Hai,

Pernah guna LipBalm? Apa ciri-ciri lipbalm kesukaan uolls sebelum beli??

Biasa la kan kalau bibir dah kering semestinya kita akan cuba cari produk yang sesuai untuk dioleskan pada bibir agar kelihatan lembab dan tidak merekah..

Mee Kuning : NuMee Produk Baru Dari Gardenia

Hai,

Bagaimana dengan hari minggu anda? Tak memasak ker? Eh, sekarang ni Gardenia dah keluarkan produk baru, yang pasti bukan roti lah tapi Mee. Iyaa, mee kuning yang selalu kita makan tu tapi ni nama nya NuMee by Gardenia

Jangan risau, kalau malas sangat nak masak kini anda boleh je masak mee goreng.. Bahan-bahan nak dapat pun mudah. Buka peti ais pun ada kan.. hehe.. Jom cuba NuMee Gardenia


CARA JIMAT BELI TIKET AIR ASIA GUNA KAD BIGPAY

Hi,

Kebiasaan anda mesti ada kad bank yang ada di Malaysia kan.. Tapi sekarang sudah ada kad terbaru dari Air Asia, BIG PAY. Kad colour biru tu! Untuk kaki travel disarankan ada kad BigPay nie, bukan apa.. memudahkan urusan anda untuk booking tiket flight dan tiada sebarang caj booking dikenakan. 


Kad BigPay sudah selamat diterima. Warna biru laut yaa 

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my