Review Cuba Cebion Vitamin C

Hi,

Brand apa yang selalu anda amalkan untuk vitamin c ? Pastikan jenama yang anda consume tu selamat dan bukan sebarangan dijual ye... Vitamin C ni hangat la juga di pasaran pasalnya ramai orang suka amik sebagai supplement untuk kesihatan. Dalam pasaran ada vitamin c berdos tinggi dan juga rendah antara 250mg, 500mg dan juga 1000mg. Bagi saya yang tidak melakukan aktiviti cergas, memadai lah ambil yg dos rendah 

Cara Buat Donut Mudah & Ringkas Dirumah

Hi,

DONUT .. sejenis kuih la katakan. ha3.. Kebanyakkan orang mesti suka akan kuih yang berlubang ditengah ni. Tapi kan skrg, saya tengok donut pun dah diolah menjadi pelbagai jenis dan rasa serta sudah di komersial kan sebagai jenama hebat pun ada. Ada donut disalut dengan coklat dan juga macam-macam toping !

Buat penggemar donut, ini adalah resepi yang mudah pernah saya buat dan juga olah sendiri. Ya laa kan, memasak ni tidak perlu strict sangat, asalkan menjadi dah kira ok sangat untuk makan-makan sendiri dirumah

Cara Buat Donut Ball (Donut Bulat) Mudah

Hai,

Duduk di rumah kekadang terlebih rajin nak buat kuih. Maklumlah, tak tau nak buat dan adakala nya boring menjelma . Jom saya kongsikan resepi mudah cara buat Donut Ball a.k.a Donut Bulat yang gebu dan sesuai untuk menjamu selera seisi keluarga


Review Menginap Di TuneHotel 1Borneo, Kota Kinabalu

Hi,

Berkunjung ke Kota Kinabalu sememangnya seronok! Boleh makan seafood sepuas hati dan juga jejalan sekitar bandaraya yang menjanjikan kegembiraan dan keseronokan buat sesiapa sahaja yang menjejakkan kaki kesana..

Review Maybelline Micellar Water

Hi,

Buat pencinta kecantikkan, anda dah cuba Miceller Water? Bukan toner lah tapi Micellar Water ni guna nak cuci muka bagi bersih-bersih dari sisa kotoran gitu. Saya nak cerita pasal Maybelline Micellar Water. Baru beli dan baru guna.. Guardian ada buat sale murah dan jimat

Micellar Water yang saya dengar ni luar biasa skit sebab ia berupaya menarik kesan kotoran dimuka semasa kita tenyeh manja dengan kapas muka sewaktu membersih muka. Kotoran seperti debu, sisa solekan, sel kulit mati, habuk halus pun boleh dicuci dengan menggunakan Micellar Water. Pilihan saya nak cuba minggu ini Maybelline Micellar Water


Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | 2013-2020