Hilangkan Jerawat Dengan Krim Jerawat AIKEN

Hi uollss,

Pernah kan kalau pergi drugstore anda buntu nak pilih ubat jerawat. Maklumla, jerawat di muka selalu on off membiak tatkala kita tersalah guna produk, makan tak berpantang dan juga kes alahan. Jerawat yang timbul merimaskan, kita rasa nak cepat-cepat dia benam dan get out daripada muka ye takk??

 Pernah cuba AIKEN Pimple Cream?

1 tiub kecil comel camni 20ml

Guardian Cotton Facial Tisu

 Hi,

Pernah guna tisu muka untuk buang kulit mati di muka dan sekitar leher? Haa, walaupun hari - hari kita cuci muka, adakala ada juga sisa sisa kulit mati belum dibuang sepenuhnya.. 

Jadi, nya tugas tisu muka khas yee untuk buang kulit mati dan juga sisa solekan

satu kotak ada 100 pcs, harga sekotak masa promosi RM4.88

Lubuk Barang Bundle Murah Thailand

Hallooo Bosskurr!

Bos Sedang Cari "Lubuk Supplier" Barangan Bundle Gred A Dengan Harga Murah-Murah Ke? Baca sampai habis, ada sesuatu yang nak diceritakan.. Perkongsian menarik datang dari orang yang menjalankan bisnes bundle. Kalau nak belajar, ofcoz kena cari orang yang sama bidang ye tak ye juga

Review : Resort Cantik & Berpatutan di Kundasang

Hai,

Kundasang.. tidak asing lagi kalau anda melancong ke Sabah wajib singgah di sini. Sejuk dan nyaman saja kerana kawasan nya diatas bukit dan dari Kota Kinabalu mengambil masa lebih kurang 2 jam juga. 


Buat anda yang ingin bercuti ke Kundasang tatkala akan mencari penginapan yang sesuai untuk seisi keluarga kan. Ok! macam tu la juga saya. Puas saya mencari merata untuk sebuah penginapan yang selesa, luas dan harga tidak mencekik poket anda. Hahahaha

Kaunter pendaftaran... lobi... check-in disini

Review Cuba AIKEN Moisturizer (Pelembab)

 Hi,

Mencari pelembab untuk kulit muka berminyak dan berjerawat mudah skrg. Wujudnya Watson, Guardian, Caring, AEON Wellness dan seumpama memudahkan kita mencari set penjagaan wajah yang sesuai dengan kulit muka

Okay, untuk kulit muka berminyak dan ada jerawat sesuai lah sangat apply aiken moisturizer selepas anda pakai toner. Kira langkah terakhir lah aiken moisturizer ya. Biarkan di wajah sehingga aiken moisturizer benar-benar meresap tanpa kesan melekit

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | 2013-2020