Macam Mana Berniaga di Platform Shopee

Hai,

Mungkin ramai yang sudah mengenali Shopee, alahh tempat membeli belah online tu. Katanya ramai orang suka shopping di Shopee sebab harga yang ditawarkan murah.

Suatu ketika dahulu ramai orang hanya membeli sahaja di Shopee, Kini sudah ramai yang menjual barang di Shopee. Anda dah ada kedai Shopee?

Rata - rata peniaga di Shopee terdiri daripada pemborong, peruncit dan lebih ramai juga yang bergerak secara dropship.

Mereka tidak menyimpan barang malah mereka cuma promosikan barang daripada pembekal. Saya pun suka kaedah dropship je sebab tak perlu pegang stok.

Pengalaman Makan di Seoul Garden

Hai,

Pengalaman Makan di Seoul Garden 

Wehh!! bagi peminat steamboat atau suka kan masakan jenis sup elok sangat anda pergi Seoul Garden


Saya pun sebelum ni tak pernah jejak kaki ke Seoul Garden memandangkan ia nampak seperti sebuah restoran makanan mewah hahahaha, lepas dah cuba dan makan baru lah terpikat hati

3 Contoh Barang Dropship Menguntungkan

Hai, bertemu lagi 

Kemunculan teknologi internet yang sangat pesat kini perniagaan atas talian semakin melonjak naik sekali gus membuatkan bisnes online kini boleh mengaut keuntungan lumayan untuk para peniaga. Pernah buat dropship? Bagi mereka yang tidak mahu pening kepala memikirkan produk apa yang mahu dijual, anda boleh sertai dropship

DROPSHIP terus dari kilang supplier di CHINA.. Istilah nya jual barang orang dan cuma ambil untung sendiri. Jom kita tengok beberapa kategori produk atau barangan yang laris dijual online seperti dibawah:

1. Barang bayi
Baju bayi serendah 5.39 Yuen, lebih kurang RM3.50++

Review Nivea Micellar Water Untuk Kulit Berminyak & Berjerawat

Hai,

Normal la kan kalau kulit berminyak dan berjerawat memerlukan penjagaan wajah yang rapi serta pemilihan produk yang bersesuaian dengan kulit muka. Salah pakai produk boleh merosakkan sel kulit dan kesan sampingan akan timbul ..


Review Produk Guardian Aloe Vera Gel

Hai,

Anda mungkin berminat dengan entri kali ini kerana saya akan mengupas sedikit sebanyak berkaitan produk Guardian Aloe Vera Gel. Saya pertama kali menjumpainya semasa berkunjung ke Guardian. Maklumlah, aloe vera kan sudah bertahun dulu digunakan sebagai ramuan kecantikkan dan kini ramai pengguna memilih produk berasaskan Aloe Vera

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my