Review Maybelline Micellar Water

Hi,

Buat pencinta kecantikkan, anda dah cuba Miceller Water? Bukan toner lah tapi Micellar Water ni guna nak cuci muka bagi bersih-bersih dari sisa kotoran gitu. Saya nak cerita pasal Maybelline Micellar Water. Baru beli dan baru guna.. Guardian ada buat sale murah dan jimat

Micellar Water yang saya dengar ni luar biasa skit sebab ia berupaya menarik kesan kotoran dimuka semasa kita tenyeh manja dengan kapas muka sewaktu membersih muka. Kotoran seperti debu, sisa solekan, sel kulit mati, habuk halus pun boleh dicuci dengan menggunakan Micellar Water. Pilihan saya nak cuba minggu ini Maybelline Micellar Water


Jejalan Cari Makan Di IKEA

Hi,

Pernah pergi IKEA ? Kalau ingat perabut mesti nak pergi IKEA kan. Tapi kali ni saya kesana bukan untuk beli perabut tetapi nak tengok sendiri kemeriahan restoran IKEA yang ada menu-menu Swedish yang popular orang Malaysia selalu makan, meatball !!


Wah, pergi jejalan IKEA ni tak sah kalau tak masuk tempat makan kan. Kat situ selalu ramai orang sebab semua nya rata-rata berkerumun nak beli meatball. Tapi makanan lain pun ada juga dijual seperti pasta, chicken wing, pencuci mulut dan juga nasi lemak kalau uolls datang pagi.

Review: AIKEN Sunscreen Berwajah Baru

Hai,

Hujung minggu jejalan kat Watson sesaje cuci mata, tapi kalau produk AIKEN ada promo memang saya akan beli untuk stok bulan berikut nya. Ye lah, muka kita jenis berjerawat dan berminyak memang memerlukan penjagaan rapi. 

Setelah serasi dengan jenama AIKEN ni saya terus konsisten menggunakan nya bermula dari toner, pelembab, dan krim jerawat serta micellar water tak lupaa juga AIKEN Sunscreen lotian yang berwajah baru nie .. 

Nama produk : Aiken Tea Tree Oil Face & Body Day Lotion
Berat              : 150gm
Packaging      : Hijau putih jenama baru
Kegunaan      : Sunscreen lotion
Harga normal : RM20.90 [Guardian], [Watson]

Brand CP Makanan Instant Ketika Travel Kesukaan Saya

Hai,

Ada dalam kalangan uols kan kalau travel ke luar negara agak susah nak mencari makanan halal? Betul tak.. Kalau ada pun tak banyak dan harga pula agak mahal. Sekali skala boleh nak cuba tapi kalau hari-hari tambahan pula keluarga ramai agak besar belanja nya

Saya pun seperti anda, selalu cari makanan travel pack yang sedap dan segar, Maklumlah, makanan travel pack ni selalu nya tahan lama dan dikhuatiri tak sedap tekak nak telan. Tapi, jangan risau wehh dengan brand CP ni anda boleh makan fresh seperti masakan didapur

Lintas langsung dari peti ais 7E haha

Review Guna Palmer's Cocoa Butter Lip Balm.

Hai,

Pernah guna LipBalm? Apa ciri-ciri lipbalm kesukaan uolls sebelum beli??

Biasa la kan kalau bibir dah kering semestinya kita akan cuba cari produk yang sesuai untuk dioleskan pada bibir agar kelihatan lembab dan tidak merekah..

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my