Review Guna Palmer's Cocoa Butter Lip Balm.

Hai,

Pernah guna LipBalm? Apa ciri-ciri lipbalm kesukaan uolls sebelum beli??

Biasa la kan kalau bibir dah kering semestinya kita akan cuba cari produk yang sesuai untuk dioleskan pada bibir agar kelihatan lembab dan tidak merekah..

Mee Kuning : NuMee Produk Baru Dari Gardenia

Hai,

Bagaimana dengan hari minggu anda? Tak memasak ker? Eh, sekarang ni Gardenia dah keluarkan produk baru, yang pasti bukan roti lah tapi Mee. Iyaa, mee kuning yang selalu kita makan tu tapi ni nama nya NuMee by Gardenia

Jangan risau, kalau malas sangat nak masak kini anda boleh je masak mee goreng.. Bahan-bahan nak dapat pun mudah. Buka peti ais pun ada kan.. hehe.. Jom cuba NuMee Gardenia


CARA JIMAT BELI TIKET AIR ASIA GUNA KAD BIGPAY

Hi,

Kebiasaan anda mesti ada kad bank yang ada di Malaysia kan.. Tapi sekarang sudah ada kad terbaru dari Air Asia, BIG PAY. Kad colour biru tu! Untuk kaki travel disarankan ada kad BigPay nie, bukan apa.. memudahkan urusan anda untuk booking tiket flight dan tiada sebarang caj booking dikenakan. 


Kad BigPay sudah selamat diterima. Warna biru laut yaa 

Cara Buat Add On Air Asia Selepas Booking

Hai,

Anda seorang traveller? Sering juga membuat tempahan tiket Air Asia ketika FreeSeat mahupun hari biasa kan. Tapi masa murah kekadang kita lupa dan tak berminat lagi nak buat Add On seperti makanan, bagasi tambahan, insurance, nak pilih seat Air Asia dan juga shopping barang bebas cukai. 

Photo by airasia page

8 Tips Memulakan Bisnes Tudung Sendiri

Hi ,

Tudung sekarang sudah pelbagai jenama yang diusahakan kian mendapat permintaan dalam pasaran. Begitu juga anda, kalau nak mula berjinak dalam bisnes tudung jangan tunggu lagi. Mulakan sekarang kerana setiap hari ada sahaja jenama baru tercipta

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my