Mee Segera Serda: Rasa Masam & Pedas

Hi,

Tatkala termenung..nampak lah si mee segera yang di panggil SERDA ni.. Kalau di Kelantan istilah megi siam. Memang pun disitu ada tulisan Thai yang tidak asing lagi kalau produk macam ni mula masuk di kawasan pantai timur terutama Kelantan

Mee segera SERDA ni memang popular suatu ketika dahulu kerana rasa nya yang unik dan berbeza dengan mee segera sedia ada di pasaran Malaysia. Mee segera SERDA dijual dalam pek seperti dibawah dan kalau anda nak banyak untuk dijual, maka ada je dah siap pack dalam kotak. Sekotak ada 30 bungkus tau!

Review Aiken Tea Tree Oil Micellar Cleansing Gel

Wahh, bestnya.. AIKEN dah keluarkan produk baru tapi saya baru je nak mencuba nya. Memang kalau ada produk baru dari Aiken anda boleh cuba..

Domain & Hosting Murah NetKL Network


Hi,

Ada dalam kalangan anda yang mahukan domain dan hosting harga berbaloi serta mampu milik?

Maklumla kan, kedai online atau blog anda contohnya mestilah nampak profesional baru lah orang mudah percaya nak baca

Disini saya nak bagitau, jawapan nya NetKL.. Dah lama saya juga pernah guna khidmat domain dari NetKL.. 


Cara Bayar Zakat Fitrah Online Guna Maybank2u

Hai,

Bulan ramadhan kian ke penghujung nya. Bagi mereka yang belum tunaikan zakat fitrah kini sudah boleh bayar melalui online Maybank2u je. Semudah klik 123 dah pun siap!

Tanpa membuang masa, mai saya ajar macam mana nk bayar zakat fitrah online. Ni saya guna paparan maybank2u Classic. 

Kalau paparan baru saya tak explore sangat.. Boleh je click back to Maybank2u classic semasa anda di paparan baru terkini. Ada button anak panah !

Cosmoderm Buat Sales

Hai,

Ada yang guna Cosmoderm pencuci muka disini? Saya dah lama pakai jenama ni sejak 5 tahun lepas dan tidak pernah bertukar jenama lain. Rangkaian Cosmoderm saya hanya guna pencuci muka sahaja. Keluaran Cosmoderm yang lain saya belum mencuba nya lagi

Promosi di website Cosmoderm 40% tau, susah nak dapat semurah ini

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my