Rahsia Bisnes Air Balang Bazar Ramadhan

Assalammualaikum  & Hi, 

Sedar tak sedar, tinggal beberapa  bulan sahaja lagi untuk kita sampai ke bulan Ramadhan.

"Semoga kita dipanjangkan usia agar dapat bertemu bulan Ramadhan pada tahun ini."

Dan seperti biasa, bila tiba bulan Ramadhan nanti, ramai yang akan cuba untuk menjana pendapatan tambahan atau sampingan dengan cara berniaga.

Kalau anda ada terfikir untuk buat apa-apa projek sampingan pada bulan Ramadhan nanti.... inilah waktunya untuk anda mulakan langkah.

Maklumlah, pada waktu ini, sudah ada beberapa tempat yang akan mula membuka pendaftaran untuk sewa tapak bagi bazar ramadhan nanti.

5 Kelebihan Bisnes Tudung Sendiri

Hai, mungkin ramai dalam kalangan pembaca rasa berminat untuk menjual tudung secara part time secara online ? 5 kelebihan jual tudung jenama sendiri secara online sahaja dan anda dapat menjana pendapatan 4-5 angka dengan mudah..

1. Bisnes Evergreen

Ya! Tudung ni adalah produk evergreen, maksudnya, ada permintaan sepanjang masa. Tak kira waktu, setiap hari dan setiap bulan, memang ada sahaja orang yang membeli tudung.

Tudung ni tak macam bisnes kuih raya. Kuih raya ni permintaannya tinggi masa musim raya je, iaitu sekali setahun, lepas raya... permintaan kuih akan jadi suam-suam kuku sahaja.

Berbeza dengan tudung.. kalau tak musim raya pun, memang ada banyak permintaan. Tapi bila masuk musim nak raya, permintaannya akan melonjak antara 3 hingga 4 kali ganda dari bulan biasa. Jadi, tidak hairanlah akak-akak yang jual tudung ni boleh jana untung belas-belas hingga puluh-puluh ribu sebulan jual tudung sewaktu musim raya.


2. Modal Mula Rendah

Satu lagi kelebihan bisnes tudung ni, modal untuk nak mula bisnes ni juga sangat rendah! Nak start dia, tak perlu susah-susah nak beli peralatan apa-apa. Hanya perlu beli stok tudung sahaja! Sekitar 3-4 ratus ringggit.

Bisnes Jual Tudung Online Dari Rumah Sahaja

Anda seorang peniaga online tapi suka kepada tudung ? Lebih elok jika anda mempunyai supplier sendiri kerana anda akan mendapat bekalan tudung secara berterusan

Bisnes Jimat Kos, Hanya Dari Rumah!

Nak mula buat bisnes tudung ni, tidaklah susah sangat! Kita boleh mula dengan modal beberapa ratus ringgit sahaja! Pulangannya juga agak cepat.

Duit modal akan dapat dipusingkan dengan cepat! Lubuk jualan juga senang dijumpai.

Bila kita buat bisnes tudung ni...  Banyak sangat kos yang dapat kita potong dan jimatkan!

Mencari Hotel Di Jepun Serta Review & Pengalaman

Hai,

Anda akan melancong ke Jepun tidak lama lagi? Perlu baca ni kerana kami baru sahaja menginap di sebuah hotel, APA Hotel TKP Nippori Ekimae.. Bandar ketibaan kami Tokyo, Haneda ..

Best kan travel ? Selain nak kenal tempat orang, boleh tambah kenalan baru dan juga pengalaman baru. Kalau travel dengan kawan-kawan sudah tentu suasana lagi meriah. Persoalan utama, dimana nak tinggal ? Masa ini, anda perlu kepada sebuah penginapan yang sempurna dan selesa.


Baby Spoon Cara Menyuap Bayi Dengan Mudah

Hai, bayi anda sudah bersedia untuk memulakan makanannya yg pertama. Selepas tempoh menyusu badan tibanya untuk makan pula .. Wah ! kekadang nak urus bayi makan ini agak mencabar bagi mummy sebab tangannya tak duk diam. Asyik nak kibas2 je kan..

Tips untuk bayi yang baru bermula makan seawal 6 bulan keatas:

1. Pastikan anda memberi makanan lembut
2. Ikut saranan doktor setiap kali ke klinik
3. Jgn bagi makanan yang keras/pejal
4. Pastikan makanan yg diberi mencukupi
5. Jgn bagi makanan yg dah terdedah lama
6.Jgn tambahkan perisa/pewarna/garam/gula dalam makanan bayi

dan banyak lagi tips nya ...

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my