Cara Buat Donut Mudah & Ringkas Dirumah

Hi,

DONUT .. sejenis kuih la katakan. ha3.. Kebanyakkan orang mesti suka akan kuih yang berlubang ditengah ni. Tapi kan skrg, saya tengok donut pun dah diolah menjadi pelbagai jenis dan rasa serta sudah di komersial kan sebagai jenama hebat pun ada. Ada donut disalut dengan coklat dan juga macam-macam toping !

Buat penggemar donut, ini adalah resepi yang mudah pernah saya buat dan juga olah sendiri. Ya laa kan, memasak ni tidak perlu strict sangat, asalkan menjadi dah kira ok sangat untuk makan-makan sendiri dirumah

Cara Buat Donut Ball (Donut Bulat) Mudah

Hai,

Duduk di rumah kekadang terlebih rajin nak buat kuih. Maklumlah, tak tau nak buat dan adakala nya boring menjelma . Jom saya kongsikan resepi mudah cara buat Donut Ball a.k.a Donut Bulat yang gebu dan sesuai untuk menjamu selera seisi keluarga


Review Menginap Di TuneHotel 1Borneo, Kota Kinabalu

Hi,

Berkunjung ke Kota Kinabalu sememangnya seronok! Boleh makan seafood sepuas hati dan juga jejalan sekitar bandaraya yang menjanjikan kegembiraan dan keseronokan buat sesiapa sahaja yang menjejakkan kaki kesana..

Review Maybelline Micellar Water

Hi,

Buat pencinta kecantikkan, anda dah cuba Miceller Water? Bukan toner lah tapi Micellar Water ni guna nak cuci muka bagi bersih-bersih dari sisa kotoran gitu. Saya nak cerita pasal Maybelline Micellar Water. Baru beli dan baru guna.. Guardian ada buat sale murah dan jimat

Micellar Water yang saya dengar ni luar biasa skit sebab ia berupaya menarik kesan kotoran dimuka semasa kita tenyeh manja dengan kapas muka sewaktu membersih muka. Kotoran seperti debu, sisa solekan, sel kulit mati, habuk halus pun boleh dicuci dengan menggunakan Micellar Water. Pilihan saya nak cuba minggu ini Maybelline Micellar Water


Jejalan Cari Makan Di IKEA

Hi,

Pernah pergi IKEA ? Kalau ingat perabut mesti nak pergi IKEA kan. Tapi kali ni saya kesana bukan untuk beli perabut tetapi nak tengok sendiri kemeriahan restoran IKEA yang ada menu-menu Swedish yang popular orang Malaysia selalu makan, meatball !!


Wah, pergi jejalan IKEA ni tak sah kalau tak masuk tempat makan kan. Kat situ selalu ramai orang sebab semua nya rata-rata berkerumun nak beli meatball. Tapi makanan lain pun ada juga dijual seperti pasta, chicken wing, pencuci mulut dan juga nasi lemak kalau uolls datang pagi.

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my