Penafian

Blog shafiqraduan.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berdasarkan kepada pendapat peribadi semata-mata. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja dan sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.
Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog  ini. Pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Pemilik blog juga tidak menjamin 100% ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Penggunaan gambar atau petikan entri sebahagian atau sepenuhnya tanpa izin atau tak dikreditkan kepada pemilik blog adalah dilarang sama sekali..Jika perkara ini berlaku secara tidak disengajakan minta pemilik tersebut Hubungi Saya segera.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila jaga etika komen anda. Please do not SPAM here!

Iklan Tajaan
Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | 2013-2023