Cara Buat Add On Air Asia Selepas Booking

Hai,

Anda seorang traveller? Sering juga membuat tempahan tiket Air Asia ketika FreeSeat mahupun hari biasa kan. Tapi masa murah kekadang kita lupa dan tak berminat lagi nak buat Add On seperti makanan, bagasi tambahan, insurance, nak pilih seat Air Asia dan juga shopping barang bebas cukai. 

Photo by airasia page

8 Tips Memulakan Bisnes Tudung Sendiri

Hi ,

Tudung sekarang sudah pelbagai jenama yang diusahakan kian mendapat permintaan dalam pasaran. Begitu juga anda, kalau nak mula berjinak dalam bisnes tudung jangan tunggu lagi. Mulakan sekarang kerana setiap hari ada sahaja jenama baru tercipta

Potensi Ternak Kambing Untung Lumayan

Hi,

Jika anda seorang usahawan kambing, ternyata usaha itu bukan sia sia. Orang beli kambing kebanyakkan untuk daging nya betul kan? Tapi hasil untuk seekor kambing boleh kita pelbagai kan bentuk pendapatan

Sekarang, industri ternakan kambing pun dah makin berkembang. Dengan adanya teknologi, kini ramai usahawan ternak kambing muncul untuk menampung permintaan terhadap daging kambing segar serta yang nak saya ceritakan harini ialah SUSU KAMBING

Mee Segera Serda: Rasa Masam & Pedas

Hi,

Tatkala termenung..nampak lah si mee segera yang di panggil SERDA ni.. Kalau di Kelantan istilah megi siam. Memang pun disitu ada tulisan Thai yang tidak asing lagi kalau produk macam ni mula masuk di kawasan pantai timur terutama Kelantan

Mee segera SERDA ni memang popular suatu ketika dahulu kerana rasa nya yang unik dan berbeza dengan mee segera sedia ada di pasaran Malaysia. Mee segera SERDA dijual dalam pek seperti dibawah dan kalau anda nak banyak untuk dijual, maka ada je dah siap pack dalam kotak. Sekotak ada 30 bungkus tau!

Review Aiken Tea Tree Oil Micellar Cleansing Gel

Wahh, bestnya.. AIKEN dah keluarkan produk baru tapi saya baru je nak mencuba nya. Memang kalau ada produk baru dari Aiken anda boleh cuba..

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my