Pengalaman Membeli Di Taobao.com

Hai,

Beberapa hari yang lalu saya ada buka web Taobao, nak tengok barang je, tetapi ada berkenan dekat satu kasut sarung ni. Harga tak mahal pun dalam belas ringgit  je, ya.. semurah itu boleh dapat kalau ugais beli direct dari China. Kualiti pun ok, setakat nak pakai boleh la..

Nak cerita, saya ni tak pernah pun order barang kat Taobao sebelum ni. Setelah saya ada baca panduan borong dari China oleh Nigel ni, saya terbuka hati katakan nak usha barang dari sana. Harga mak oihh, murah dari pasar borong tau! hihi.


tadaa, ni 1st barang yang saya beli kat Taobao,

Resepi Solod Lada & Happycall

Salam semua!! nak kongsi resepi sy buat tadi ...

Ehh, ada sape minat makan solod lada tak? Kalau beli nasi kerabu mesti ada Solod Lada, baru umphh!!


Pengalaman Membeli Belah di Zalora.com.my

Hai,

Ada antara anda yang suka shopping online? Saya lebih memilih untuk membeli secara online di Zalora. Alah, laman fesyen online terbesar kat Malaysia tu.. Saya nak tengok ada satu kasut yang berkenan dihati. haha

Selain itu, membeli belah di Zalora.com.my juga diberi jaminan pemulangan barang dalam masa 30 hari jika ada apa-apa kerosakan dan tidak puas hati terhadap items tersebut. Untuk pengetahuan anda, Zalora juga akan memberikan jaminan " refund paid price " 

Penghantaran percuma turut diberikan jika pembelian melebihi RM75. Tapi saya dapat penghantaran percuma sebab masa beli hari tu lebih RM75!! Kalau uols beli dan nak tukar saiz pun Zalora bayarkan


Yahuuu, parcel dari Zalora dah sampai. Abang Skynet call tak jumpa alamat rumah!

Easy Online Shopping with Microsoft

Siapa yang tak kenal dengan syarikat gergasi Microsoft ? Menubuhkan syarikat ini pada  tahun 1975 bersama-sama rakan kongsi iaitu Paul Allen, Bill Gates yang merupakan  peneraju utama serta pemilik legasi terkemuka ini juga merupakan individu yang terkaya di  dunia. Produk-produk Microsoft sememangnya digunakan oleh kita hampir setiap hari  seperti Windows, Microsoft Office, Edge, MSN dan banyak lagi...

Iklan Tajaan





Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my