Review Wardah Acne Gel || Gel Jerawat Wardah || Wardah Acnederm Acne Spot Treatment Gel

Hi,

Sambil keluar pergi beli barang dapur, sempat la saya menyinggah Guardian. Memang tak boleh kalau tak masuk Guardian. Siapa macam saya? Komen kat bawah ya. Anyway, masa pergi Guardian haritu ada sale untuk produk penjagaan kulit (skincare). Boleh tahan juga diskaun yang Guardian bagi amat menjimatkan 40% off. 

Kalau time Guardian buat jualan murah mcm ni memang produk - produk penjagaan kulit (skincare) akan cepat habis. Diaorg pun beli banyak-banyak untuk stok penggunaan berbulan-bulan lama nya. Tak rugi pun beli time murah lagipun produk tu kita pakai dan guna hari hari tanpa missed kan

Untuk mereka yang selalu menyoping kat Guardian memang kena berjaga-jaga lah dengan promosi ini. Guardian tak buat lama pun promo murah-murah tercekik haha, mungkin 3-4 hari saja. So, stay tune dengan promosi terkini Guardian. Kamu boleh follow IG dan FB Guardian ya 

Tepung Kek Segera Noraini's || Kek Pisang Moist

 Hi,

Petang mcm ni uolls buat apa? Kalau ada kuih-kuih kan bestt makan dengan air kopi pahit-pahit kelat. Kopi pure hitam tu baru lah best hehe.. Eh, skrg kalau nak buat kuih boleh guna tepung segera dah. Jenama Noraini's ni dah lama tau dalam pasaran. Baru tergerak hati nak mencuba.. 

Ingatkan ada 1 perisa je, rupanya ada banyak. Rambang mata kalau nak pilih, so boleh la beli semua dan buat 1 hari 1 kek. Saya prefer kek pisang. Guna tepung kek segera ni je, balik drumah add on beberapa bahan then kacau-kacau pastu boleh kukus

Kawan saya kata ada jual di EcoShop. Saya trus spot check ternyata ada. Boleh laaaaa beli he3x

ZAMBURGER || Burger Lebih Tebal, Lebih Juicy & Lebih Sedap

 Hi,

Tekak asyik nak makan je. Mulut asyik nak mengunyah. Time PKP ni perut pula asyik memanggil-manggil nak makan ajerr.. Haha.. Masa dirumah lebih banyak.. so, kita buka apps Grab tengok ada makanan apa!

yahhuuu! Last-last scrool lenguh tangan jumpa lah BURGER. Kali ni special pasalnya orang kata burger ni dimiliki oleh bukan orang besher-besher. ZAMBURGER!! Burger Lebih besar, Lebih Juicy & Lebih Sedap. Saya pun kita pestime jugak nak mencuba ni. Sebelum ni, tak pernah lagi saya cuba kerana banyak outlet dia berada di negeri luar. Tak jumpa pulakk dekat rumah

Perniagaan Air Balang Di Pasar Malam / Bazar Menguntungkan

Hi, bisnes air balang memang tidak asing lagi kalau kita berkunjung ke pasar malam atau bazar ramadan. Bahkan di kawasan kelompok orang ramai seperti tepi jalan, kawasan ekspo pun ramai orang jual air balang. Untung ke jual air balang ni? Ofcoz la kann.. hehe

Perniagaan air balang kalau kena cara memang akan ada peminat setia yang tak sabar-sabar nak beli. Umpama orang kata ada follower tegar air balang yang anda jual. Best kan, sebab tak perlu nak promote bagai nak rak hehe. Resepi air balang ni subjektif hanya individu atau pemilik tersebut yang tahu

Cara bisnes air balang pula kena kreatif dan perlu dipelajari dari semasa ke semasa. Sekarang sudah canggih, informasi mudah didapati secara meluas. Untuk memulakan perniagaan air balang anda tidak perlu mengeluarkan modal puluhan ribu ringgit. Malah ada yang bermula dengan modal kecil sahaja

Promosi Berbaloi Sushi King di Shopee

Hai, Makan-makan hujung minggu kali ini kita menerjah ke restoran Sushi King. Heww! Kita redeem baucer Shopee kebetulan masa tu Sushi King buat promosi. Kalau nak dibandingkan harga di kedai secara walk in memang nyata berbeza dan menjimatkan! Pestimee jugak pi Sushi King ~~

Kenapa bayar lebih sedangkan ada yang jimat? ye dakkk hehehe

Suasana dalam restoran Sushi King, private gituh~~

Pos Barang Ke Luar Negara Guna Flickpost

 Hi,

Pening saya dibuatnya untuk pos barang ke luar negara. Ya lah, pengalaman pos barang ke luar negara belum ada. Asyik dalam negara sahaja. Kali ini saya nak pos barang ke Australia dan semestinya saya dah buat servey kurier mana nak guna

Kebanyakkan pengguna memilih PosLaju untuk pos barang ke luar negara. Oh, tiada masalah boleh je nak guna PosLaju International. Mudah pun mudah guna sistem SendParcel je. Masukkan poskod pengirim dan juga negara penerima anda dapat tahu harga.

Kali ini saya pos guna Flickpost

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | 2013-2021