Pembekal & Pemborong Barang Baby Termurah Online - Taobao

 Hi

Ada peniaga yang jual barang bayi? Barang bayi susah nak dapat dengan pembekal tempatan kann. Apa kata anda beli saja di China melalui platform Taobao. Barang bayi memang laku sangat untuk dijual online memandangkan sekarang pun bakal ibu atau ibu-ibu yang dah ada anak pun suka scrool Instagram dan Facebook

Capaian produk anda jual untuk dilihat ada peluang besar. Memang tak dinafikan, ibu-ibu suka menyoping barang baby secara online je. Mungkin ini peluang untuk anda bermula sebagai penjual barang baby online. Sekarang ni fokus jap cari pembekal barangan bayi, semuanya dari Taobao je

Kasut boots ni harga kurang lebih RM4.50-5.30 je sepasang. Murah kann??

Hilangkan Jerawat Dengan Krim Jerawat AIKEN

Hi uollss,

Pernah kan kalau pergi drugstore anda buntu nak pilih ubat jerawat. Maklumla, jerawat di muka selalu on off membiak tatkala kita tersalah guna produk, makan tak berpantang dan juga kes alahan. Jerawat yang timbul merimaskan, kita rasa nak cepat-cepat dia benam dan get out daripada muka ye takk??

 Pernah cuba AIKEN Pimple Cream?

1 tiub kecil comel camni 20ml

Guardian Cotton Facial Tisu

 Hi,

Pernah guna tisu muka untuk buang kulit mati di muka dan sekitar leher? Haa, walaupun hari - hari kita cuci muka, adakala ada juga sisa sisa kulit mati belum dibuang sepenuhnya.. 

Jadi, nya tugas tisu muka khas yee untuk buang kulit mati dan juga sisa solekan

satu kotak ada 100 pcs, harga sekotak masa promosi RM4.88

Lubuk Barang Bundle Murah Thailand

Hallooo Bosskurr!

Bos Sedang Cari "Lubuk Supplier" Barangan Bundle Gred A Dengan Harga Murah-Murah Ke? Baca sampai habis, ada sesuatu yang nak diceritakan.. Perkongsian menarik datang dari orang yang menjalankan bisnes bundle. Kalau nak belajar, ofcoz kena cari orang yang sama bidang ye tak ye juga

Review : Resort Cantik & Berpatutan di Kundasang

Hai,

Kundasang.. tidak asing lagi kalau anda melancong ke Sabah wajib singgah di sini. Sejuk dan nyaman saja kerana kawasan nya diatas bukit dan dari Kota Kinabalu mengambil masa lebih kurang 2 jam juga. 


Buat anda yang ingin bercuti ke Kundasang tatkala akan mencari penginapan yang sesuai untuk seisi keluarga kan. Ok! macam tu la juga saya. Puas saya mencari merata untuk sebuah penginapan yang selesa, luas dan harga tidak mencekik poket anda. Hahahaha

Kaunter pendaftaran... lobi... check-in disini

Review Cuba AIKEN Moisturizer (Pelembab)

 Hi,

Mencari pelembab untuk kulit muka berminyak dan berjerawat mudah skrg. Wujudnya Watson, Guardian, Caring, AEON Wellness dan seumpama memudahkan kita mencari set penjagaan wajah yang sesuai dengan kulit muka

Okay, untuk kulit muka berminyak dan ada jerawat sesuai lah sangat apply aiken moisturizer selepas anda pakai toner. Kira langkah terakhir lah aiken moisturizer ya. Biarkan di wajah sehingga aiken moisturizer benar-benar meresap tanpa kesan melekit

Bisnes Makanan Dari Rumah Menguntungkan

 Hi

Suri rumah zaman sekarang pun ramai dah mulakan bisnes makanan sendiri. Ehh, tau tak bisnes makanan pun laku keras kalau kena cara. Ramai je saya tengok dalam Fesbuk diaorang jual makanan. Berselera dan sedap belaka pulakk tu

Memang tak dinafikan, org kita suka mencuba dan merasa makanan viral terutama makanan yang belum pernah muncul seperti durian creap, ais milo kepal, kuih kerbau berguling viral, bomboloni berinti coklat nutella, aiskrim berasap lah dan sebagainya

PANDUAN MEMULAKAN BISNES MAKANAN DELIVERY [KLIK SINI]

Cameron Highland Bersama Kawan-Kawan

 Hi,

Manfaatkan hujung minggu tidak kira dimana jua anda berada. Mungkin ada orang suka melancong sambil bergelak ketawa dengan rakan-rakan  termasuk lah saya tu.. Ok, trip kita kali ni dah lama sebenar nya teringin nak pergi Cameron Highland 🍓

Spot Mandi Manda di Pulau Beras Basah, Langkawi

 Haaa, Hi

Kalau anda ambil pakej Island Hopping tu kan, mesti ia include skali pergi trip ke Pulau Beras Basah. Pantai disini lawa sangat dan mengasyikkan tau. Cuti hujung minggu kita pergi Pulau Beras Basah sebab ni trip kekawan nak jejalan di Langkawi. Pulau ni kena naik bot dari jeti dan bukan nya boleh jalan kaki haha

Ceria dan menggembirakan. 

Meredah Ke Pulau Jerejak (Penang)

 Hi,

Pernah dengar Pulau Jerejak? Alang-alang jejalan ke Penang boleh singgah kalau berkesempatan kerana perjalanan ke pulau ini mengambil masa kira-kira 10minit menaiki boat. Boat sini saiz besar macam feri dan ada tempat duduk.

Kos untuk berkunjung ke pulau ini RM20 sekali bayar untuk tiket boat pergi dan pulang. Cuma nya anda kena alert lah dengan jadual pergerakan boat. Bagi saya ok juga, jeti pun bersih dan terurus serta ada kemudahan untuk tetamu yang hadir ke sana

TRIP LANGKAWI : NASI CAMPUR KAK YAN || COKLAT HAJI ISMAIL GROUP (HIG) || ISLAND HOPPING

 Hai,

Bosan- bosan kan boleh la pergi melancong musim PKPP ni baru boleh bergerak. Asyik dirumah terperap kekadang kan boring juga. Buat masa sekarang hanya melancong dalam negara je boleh. Tapi tak apa, itu pun dah cukup bahagia. Kami buat la trip jejalan Langkawi hehehe

P/S : Pantang ajak jejalan, semua ON gituhh :)

Citra Losyen Tangan & Badan Wangi

Hi,

Anda seorang pencinta losyen badan? Sama juga seperti saya. Saya lebih suka dan akan pilih losyen jenis tidak melekit selepas disapu dan option ke dua kalau wangi tu memang suka lahh .. hehe .. Citra ni dah lama juga ada dalam pasaran dan mungkin ada dalam kalangan pembaca ni adalah pengguna Losyen Citra?

Saya ada beli Losyen Citra Pearly White UV . Bau dia pun wangi dan cepat meresap walaupun sekali sapu. Haa, kan best camtuu, kurang la skit pakai minyak wangi kann. hehe


Cara Buat Tauhu Goreng Berlauk (Tauhu Berlauk)

Hi

Sedapnya.. kalau buat tauhu berlauk .. hehe.. Resepi tauhu berlauk ni mudah je kerana bahan-bahan pun mudah didapati. Boleh makan bersama nasi dan juga boleh olah menu berasaskan kepada tauhu berlauk

Serius kan. saya pun ada juga nampak orang jual tauhu goreng, tauhu sumbat , tauhu bercili lah tapi jarang jumpa orang buat  tauhu berlauk ni. 

tauhu berlauk olahan resepi dari Harita Arash

Mee Goreng Basah Berkuah

Hi,

Bestnyaa mee goreng basah ada kuah sikit-sikit. Bagi saya, untuk mee goreng saya suka basah-basah manja gituh. Lepas masak terus makan ye. Jangan dibiarkan lama-lama nanti mee goreng uolls kembang dan kuah dah kering. Tak syok lahh nak makan

Mee Goreng Basah Berkuah

Review Cuba Cebion Vitamin C

Hi,

Brand apa yang selalu anda amalkan untuk vitamin c ? Pastikan jenama yang anda consume tu selamat dan bukan sebarangan dijual ye... Vitamin C ni hangat la juga di pasaran pasalnya ramai orang suka amik sebagai supplement untuk kesihatan. Dalam pasaran ada vitamin c berdos tinggi dan juga rendah antara 250mg, 500mg dan juga 1000mg. Bagi saya yang tidak melakukan aktiviti cergas, memadai lah ambil yg dos rendah 

Cara Buat Donut Mudah & Ringkas Dirumah

Hi,

DONUT .. sejenis kuih la katakan. ha3.. Kebanyakkan orang mesti suka akan kuih yang berlubang ditengah ni. Tapi kan skrg, saya tengok donut pun dah diolah menjadi pelbagai jenis dan rasa serta sudah di komersial kan sebagai jenama hebat pun ada. Ada donut disalut dengan coklat dan juga macam-macam toping !

Buat penggemar donut, ini adalah resepi yang mudah pernah saya buat dan juga olah sendiri. Ya laa kan, memasak ni tidak perlu strict sangat, asalkan menjadi dah kira ok sangat untuk makan-makan sendiri dirumah

Cara Buat Donut Ball (Donut Bulat) Mudah

Hai,

Duduk di rumah kekadang terlebih rajin nak buat kuih. Maklumlah, tak tau nak buat dan adakala nya boring menjelma . Jom saya kongsikan resepi mudah cara buat Donut Ball a.k.a Donut Bulat yang gebu dan sesuai untuk menjamu selera seisi keluarga


Review Menginap Di TuneHotel 1Borneo, Kota Kinabalu

Hi,

Berkunjung ke Kota Kinabalu sememangnya seronok! Boleh makan seafood sepuas hati dan juga jejalan sekitar bandaraya yang menjanjikan kegembiraan dan keseronokan buat sesiapa sahaja yang menjejakkan kaki kesana..

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | 2013-2020