Citra Losyen Tangan & Badan Wangi

Hi,

Anda seorang pencinta losyen badan? Sama juga seperti saya. Saya lebih suka dan akan pilih losyen jenis tidak melekit selepas disapu dan option ke dua kalau wangi tu memang suka lahh .. hehe .. Citra ni dah lama juga ada dalam pasaran dan mungkin ada dalam kalangan pembaca ni adalah pengguna Losyen Citra?

Saya ada beli Losyen Citra Pearly White UV . Bau dia pun wangi dan cepat meresap walaupun sekali sapu. Haa, kan best camtuu, kurang la skit pakai minyak wangi kann. hehe


Review Cuba Cebion Vitamin C

Hi,

Brand apa yang selalu anda amalkan untuk vitamin c ? Pastikan jenama yang anda consume tu selamat dan bukan sebarangan dijual ye... Vitamin C ni hangat la juga di pasaran pasalnya ramai orang suka amik sebagai supplement untuk kesihatan. Dalam pasaran ada vitamin c berdos tinggi dan juga rendah antara 250mg, 500mg dan juga 1000mg. Bagi saya yang tidak melakukan aktiviti cergas, memadai lah ambil yg dos rendah 

Cara Buat Donut Mudah & Ringkas Dirumah

Hi,

DONUT .. sejenis kuih la katakan. ha3.. Kebanyakkan orang mesti suka akan kuih yang berlubang ditengah ni. Tapi kan skrg, saya tengok donut pun dah diolah menjadi pelbagai jenis dan rasa serta sudah di komersial kan sebagai jenama hebat pun ada. Ada donut disalut dengan coklat dan juga macam-macam toping !

Buat penggemar donut, ini adalah resepi yang mudah pernah saya buat dan juga olah sendiri. Ya laa kan, memasak ni tidak perlu strict sangat, asalkan menjadi dah kira ok sangat untuk makan-makan sendiri dirumah

Cara Buat Donut Ball (Donut Bulat) Mudah

Hai,

Duduk di rumah kekadang terlebih rajin nak buat kuih. Maklumlah, tak tau nak buat dan adakala nya boring menjelma . Jom saya kongsikan resepi mudah cara buat Donut Ball a.k.a Donut Bulat yang gebu dan sesuai untuk menjamu selera seisi keluarga


Review Menginap Di TuneHotel 1Borneo, Kota Kinabalu

Hi,

Berkunjung ke Kota Kinabalu sememangnya seronok! Boleh makan seafood sepuas hati dan juga jejalan sekitar bandaraya yang menjanjikan kegembiraan dan keseronokan buat sesiapa sahaja yang menjejakkan kaki kesana..

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | 2013-2020