Pengalaman Makan di Seoul Garden

Hai,

Pengalaman Makan di Seoul Garden 

Wehh!! bagi peminat steamboat atau suka kan masakan jenis sup elok sangat anda pergi Seoul Garden


Saya pun sebelum ni tak pernah jejak kaki ke Seoul Garden memandangkan ia nampak seperti sebuah restoran makanan mewah hahahaha, lepas dah cuba dan makan baru lah terpikat hati

3 Contoh Barang Dropship Menguntungkan

Hai, bertemu lagi 

Kemunculan teknologi internet yang sangat pesat kini perniagaan atas talian semakin melonjak naik sekali gus membuatkan bisnes online kini boleh mengaut keuntungan lumayan untuk para peniaga. Pernah buat dropship? Bagi mereka yang tidak mahu pening kepala memikirkan produk apa yang mahu dijual, anda boleh sertai dropship

DROPSHIP terus dari kilang supplier di CHINA.. Istilah nya jual barang orang dan cuma ambil untung sendiri. Jom kita tengok beberapa kategori produk atau barangan yang laris dijual online seperti dibawah:

1. Barang bayi
Baju bayi serendah 5.39 Yuen, lebih kurang RM3.50++

Review Nivea Micellar Water Untuk Kulit Berminyak & Berjerawat

Hai,

Normal la kan kalau kulit berminyak dan berjerawat memerlukan penjagaan wajah yang rapi serta pemilihan produk yang bersesuaian dengan kulit muka. Salah pakai produk boleh merosakkan sel kulit dan kesan sampingan akan timbul ..


Review Produk Guardian Aloe Vera Gel

Hai,

Anda mungkin berminat dengan entri kali ini kerana saya akan mengupas sedikit sebanyak berkaitan produk Guardian Aloe Vera Gel. Saya pertama kali menjumpainya semasa berkunjung ke Guardian. Maklumlah, aloe vera kan sudah bertahun dulu digunakan sebagai ramuan kecantikkan dan kini ramai pengguna memilih produk berasaskan Aloe Vera

Buat Bisnes Dropship Di Shopee Jer

Hai,

Anda pernah dengarkan pasal Shopee? Pernah beli barang kat Shopee? Hah! Apa kata, anda sendiri jual pula barang di Shopee! Shopee pun sekarang dah berjuta barang disenarai untuk jualan. Macam-macam boleh dapat bukan sahaja dalam negara malahan luar negara pun Shopee ada buat penghantaran.

Mungkin anda juga pernah beli barang di Shopee tu! Tapi, rugilah kalau asyik keluar duit sahaja bila masuk dan guna apps Shopee tu! Apa kata kita tukar dan buat duit pula dengan apps Shopee tu? Caranya... Dengan kita jual barang dan jadi peniaga pula disitu!

Jangan lepas kan peluang lubuk keemasan ini kerana platform Shopee sekarang sudah dikenali ramai sehinggakan pelanggan sanggup menunggu jika Shopee ada buat sales gempak! Anda pernah dapat harga semurah di Shopee dan tak dapat ditempat lain kan.. Saya pun suka usha2 website shopee tu ...

Pengalaman Naik Bus Citytour KL Hop On Hop Off

Hai,

Masa pergi KL tempoh hari berkesempatan dengan Matta Fair, jenuh saya berjalan-jalan melihat pakej pelancongan yang ditawarkan. 

Agak rambang mata kerana terlalu banyak syarikat pelancongan berlesen menawarkan pakej mereka meliputi perjalanan dalam Malaysia mahupun luar negara. 

Berbalik kepada cerita kita, pada masa yang sama KL Hop On Hop Off ada membuka booth jualan dan mempromosikan tiket bas tersebut. 

Gambar oleh KL Hop On Hop Off

Review Aiken Skincare & Pencuci Muka Cosmoderm

Hai,

Siapa dah cuba Aiken punya produk ni? Ini produk rangkaian khas untuk penjagaan muka terutama jenis berminyak dan ada jerawat. Kalau anda dah cuba, boleh komen dibawah ya...

Rutin penjagaan harian mestilah meliputi:
  • Membersih muka 
  • Guna toner selepas membersih
  • Melembab
  • Merawat jerawat yang timbul


Rangkaian terbaru produk AIKEN . Saya cuma guna 3 bahagian sahaja daripada atas tu..
''This new year say hello to the new look of Aiken Tea Tree Oil skincare range with new improved formulation.'' - AIKEN Malaysia

Rahsia Bisnes Air Balang Bazar Ramadhan

Assalammualaikum  & Hi, 

Sedar tak sedar, tinggal beberapa  bulan sahaja lagi untuk kita sampai ke bulan Ramadhan.

"Semoga kita dipanjangkan usia agar dapat bertemu bulan Ramadhan pada tahun ini."

Dan seperti biasa, bila tiba bulan Ramadhan nanti, ramai yang akan cuba untuk menjana pendapatan tambahan atau sampingan dengan cara berniaga.

Kalau anda ada terfikir untuk buat apa-apa projek sampingan pada bulan Ramadhan nanti.... inilah waktunya untuk anda mulakan langkah.

Maklumlah, pada waktu ini, sudah ada beberapa tempat yang akan mula membuka pendaftaran untuk sewa tapak bagi bazar ramadhan nanti.

5 Kelebihan Bisnes Tudung Sendiri

Hai, mungkin ramai dalam kalangan pembaca rasa berminat untuk menjual tudung secara part time secara online ? 5 kelebihan jual tudung jenama sendiri secara online sahaja dan anda dapat menjana pendapatan 4-5 angka dengan mudah..

1. Bisnes Evergreen

Ya! Tudung ni adalah produk evergreen, maksudnya, ada permintaan sepanjang masa. Tak kira waktu, setiap hari dan setiap bulan, memang ada sahaja orang yang membeli tudung.

Tudung ni tak macam bisnes kuih raya. Kuih raya ni permintaannya tinggi masa musim raya je, iaitu sekali setahun, lepas raya... permintaan kuih akan jadi suam-suam kuku sahaja.

Berbeza dengan tudung.. kalau tak musim raya pun, memang ada banyak permintaan. Tapi bila masuk musim nak raya, permintaannya akan melonjak antara 3 hingga 4 kali ganda dari bulan biasa. Jadi, tidak hairanlah akak-akak yang jual tudung ni boleh jana untung belas-belas hingga puluh-puluh ribu sebulan jual tudung sewaktu musim raya.


2. Modal Mula Rendah

Satu lagi kelebihan bisnes tudung ni, modal untuk nak mula bisnes ni juga sangat rendah! Nak start dia, tak perlu susah-susah nak beli peralatan apa-apa. Hanya perlu beli stok tudung sahaja! Sekitar 3-4 ratus ringggit.

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my