Baby Spoon Cara Menyuap Bayi Dengan Mudah

Hai, bayi anda sudah bersedia untuk memulakan makanannya yg pertama. Selepas tempoh menyusu badan tibanya untuk makan pula .. Wah ! kekadang nak urus bayi makan ini agak mencabar bagi mummy sebab tangannya tak duk diam. Asyik nak kibas2 je kan..

Tips untuk bayi yang baru bermula makan seawal 6 bulan keatas:

1. Pastikan anda memberi makanan lembut
2. Ikut saranan doktor setiap kali ke klinik
3. Jgn bagi makanan yang keras/pejal
4. Pastikan makanan yg diberi mencukupi
5. Jgn bagi makanan yg dah terdedah lama
6.Jgn tambahkan perisa/pewarna/garam/gula dalam makanan bayi

dan banyak lagi tips nya ...

Cara Buka Akaun Poslaju

Hai,

Ada antara anda ni nak tahu cara buka akaun Poslaju ? Meh saya ceritakan secara ringkas bagaimana nak bermula. Proses nya tidak sesukar seperti yang anda sangka asalkan semua dokumen yang dikehendaki ada bersama anda..


Borong China Terus Dari 1688.com

BUAT MEREKA YANG BERBISNES ONLINE TAPI NAK CARI BARANG CHINA YANG HOT SERTA MURAHH SESANGAT DARI KILANG ! BACA SAMPAI HABIS‼️
.
KINI... anda boleh memborong dari China TANPA org tengah dan untung 100% milik anda. Dah la dapat murah, dan untung lumayan. Bukan kah itu yang kita mahu. Nak berbisnes online skrg tak susah mana dah nak dapatkan stok yang murah serta banyak kerana kita sudah boleh memborong dari China melalui 1688 sahaja. 

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my