Review Dn Hans Gold Dnavechee

Lama tak review pasal produk kesihatan dan kecantikkan. Kali ini saya nak bercerita tentang produk yang lama dalam pasaran. Katanya sudah mencecah 12 tahun lebih dalam pasaran dan jualan produk ini amat memberangsangkan dalam tempohnya.

Untuk anda yang mementingkan Kejelitaan, Keanggunan & Kesihatan “Anda boleh meningkat usia tetapi anda tidak perlu menjadi tua”. Ni yang saya suka ni. Jangan takut nak jadi tua sebab ada Dn Hans Gold. Produk ini sesuai bagi mereka yang ingin mengekalkan kejelitaan dan kekal tampak muda. Jangan risau kalau umur dan menjangkau 40an. hehe

Pemakanan kecantikan dalaman yang kaya dengan Polysakarida, Chondroitins, Kolagen, Elastin dan Protin Komplek Marin.Produk yang telah teruji khasiatnya dan kini semakin diyakini oleh para pengguna.Kesannya dapat dilihat dan rasai nikmatnya setiap hari, sehingga orang lain dapat melihat perubahan yang terserlah. Tentu suka kan? Orang puji kulit dia dah cantik.


Qu Puteh Million Cell Atasi Kulit Berkedut

Salam,

Penuaan seringkali kita ingat muka berkedut.. Kalau dah berkedut rasa hilang keyakinan kan? Jangan risau, ini fenomena biasa terjadi jika wanita sudah menjangkau umur lewat 30-an mulai kelihatan. Cuba lihat muka anda? Ada wrinkles kelihatan? hehe. Jangan risau, tips kesihatan kali ini dari Qu Puteh Million Cell ..

Kolagen dalam kulit kita dah mulai berkurang sebab tu kulit jadi kendur dan ia kelihatan kedut diluar. Kolagen badan akan berkurang peratusnya jika umur meningkat. Sebab itu kita ditekankan untuk mengambil supplement tambahan bagi menggantikan keperluan badan yang tidak mencukupi semasa diet seharian anda. 

Dengan Qu Puteh Million Cell bukan sahaja anda nampak muda, tetapi kulit anda yang berkedut itu dapat dipulihkan dalam jangka masa tertentu. Dengan pengambilan Qu Puteh Million Cell secara berterusan dapat membantu proses pembinaan semula jaringan kolagen badan.

Jika anda nak cuba Qu Puteh Million Cell  saya syorkan anda mendapatkan yang original dan tulen dipos dari outlet Vida Beauty ...

Sejarah Penubuhan Sendayu Tinggi

Sejarah Sendayu Tinggi

p/s : Gambar Puan Rozita

Diasaskan oleh Puan Rozita Ibrahim dengan modal sebanyak RM400.00 sebagai permulaan dengan memasarkan produk Enigma Beauty. Pembungkusan dan penghasilan produk dilakukan kecil-kecilan bersama anak-anak di rumah dan dijual kepada rakan-rakan dan keluarga terdekat.

Iklan Tajaan





Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my