Rahsia Bisnes Putu Sendiri

Salam Mesra ,

Harga barang naik tapi gaji tetap sama. Memang ramai yang merungut tentang masalah ini. Tapi apa guna merungut sahaja tanpa jalan  penyelesainya. Tak kan nak terus merungut dan  hidup kesusahan.

Kita anda boleh mengubah hidup anda kepada yang lebih baik dengan memulakan bisnes makanan putu piring atau putu bambu. Ia boleh dilakukan sambil bekerja.

Ini kerana bahan-bahan putu boleh dibuat sehari  sebelumnya. So malam, anda siapkan serbuk  putunya dan keesokan petang selepas balik  kerja, anda boleh mula berniaga. Yang pasti  akan menjana pendapatan yang lumayan dengannya.

Keuntungan bisnes putu piring dan putu bambu memang lumayan. Kini anda juga boleh memulakan bisnes putu piring dan putu bambu dengan panduan step by step ini. dibawah ini modulnya:

Review Travel Ke Pulau Nami Korea

Hai, 

Kalau pergi Korea mesti tak terlepas peluang untuk berkunjung ke Pulau Nami. Fuh.. Kalau nak bergambar ni memang cantik view disini. Dengan pokok-pokok yang ditanam bersusun cantik pasti memberikan memori indah buat pelawat yang berkunjung ke sini


Pulau Nami terkenal semenjak meletusnya Winter Sonata, hah.. kalau korang yang belum pernah kesana memang banyak sangat momen lama dalam cerita tersebut ada disini. Kalau ada rezeki melawat Korea boleh jejak kaki ke Pulau Nami.

Dropship & Modal

Hai, anda tidak mempunyai modal besar untuk memulakan bisnes sendiri? Tidak mengapa, jangan bersedih kerana dengan wujudnya sistem dropship anda boleh menjimatkan wang dari terus melebur tanpa tentu hala.

Jika anda sertai dropship, terdapat beberapa kelebihan yang bakal anda peroleh. Saya ringkaskan seperti dibawah :

Tanpa sebarang modal besar diperingkat permulaan.

Macam Mana Nak Buat Bisnes Aiskrim Part Time

Hi peminat aiskrim !

Betul! Zaman sekarang ni, jual aiskrim secara parttime pun boleh jana antara RM2,000 hingga RM5,000 sebulan. Kalau usaha lebih lagi.. insyallah boleh dapat lebih daripada tu..

Buat part time ni, maksudnya.. hanya menjual pada hari Sabtu-Ahad sahaja... time-time cuti hujung minggu.

Tak percaya? Percayalah.... ini beberapa bukti mereka yang telah berjaya jana ribuan ringgit secara part time, dengan hanya menjual aiskrim sahaja pada hari sabtu dan ahad!

Apa Rahsianya?

Mestilah ada rahsia! 

Pertama sekali... kena tahu macam mana nak buat aiskrim?

Kedua....kena tahu kat mana nak jual aiskrim tersebut? Orang kata.. tempat "lubuk"... kalau tahu lubuk ni.. insyallah boleh jual sampai beribu ribu kon

Macam Mana Nak Jual Air Balang ?

Hi!

Siapa sangka? Hanya dengan jual air buah sahaja, brader ni boleh untung sehingga RM7k sebulan!

Lebih menarik lagi, dia cuma jual di satu tempat sahaja! Bukannya ada cawangan atau stall di banyak tempat!

Lagi pelik.. dia cuma jual 3 balang air je!

Pelik tak pelik!?

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my