Review Ke Desa Dairy Farm Sabah Dengan Teman-Teman

Hi,

Bestnya Sabah, dapat pergi DESA DAIRY FARM J

Cuti sekolah haritu pergi mana je? Ada ni dengan kekawan yang berjauhan disatukan dalam trip yang sama. Kami terbang ke Sabah buat julung-julung kali setelah pasca pandemic melanda negara. Mula-mula tiket tu saya tempah untuk berdua. Beberapa bulan selepas tu, kebetulan Air Asia ada buat promo tiket so ada la kesempatan kawan saya yang lain ni nak ikut skali

AIKEN Moisturizer Berwajah Baru | AIKEN Pelembab Muka Berjerawat & Berminyak

 Hi,

Pelembab AIKEN dah nak habis.. jadinya saya ke Guardian untuk membeli stok baru... Mula-mula tengok tu tak perasan sangat packaging baru. Ye lahh kannn masih kotak tu warna putih dan hijau. Bila zoomm dekat ahaaaa baru saya perasan packaging nya dah berubah

Untuk anda yang pernah pakai Aiken TTO Moisturizer ni mesti dah dapat kan edisi baru? Yang bestnyaa edisi baru ni ditambah dgn Salicylic Acid untuk meredakan pembentukan jerawat serta menghapuskan bekas-bekas noda hitam akibat jerawat. Mungkin begitu laa maksudnya ye kan? hehe

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | 2013-2022