Double Breasted Suit Murah

Suit Double Breasted murah dan berkualiti tinggi.

Masih mencari double breasted suit untuk kegunaan rasmi anda ? Disini kami menawarkan dua pilihan warna solid iaitu hitam dan kelabu. Kedua-dua warna ini adalah sinonim dengan pelbagai tema dan majlis di Malaysia. Jom usha gambar dibawah


Kelabu atau Hitam ?? Mana pilihan jejaka semua?? 

Shopping Barang Bayi di Taobao

Seronok!

Berita baik buat ibu-ibu yang bakal menimang cahaya mata atau yang suka shopping online :)

Sebab pertama kali shopping barang bayi di Taobao, laman shopping barang dari China dengan harga yang cukup murah. Bukan setakat murah malah ia juga boleh diterima pakai dalam kehidupan. Anda nak cuba memborong di Taobao ?

p/s : Barang keperluan bayi selamat sampai kpd penerima.. Kami beli kat Taobao jer pun. Murah !

Payment Gateway Billplz, Pembayaran Mudah & Selamat

Hai,

Tengah cari payment gateway yang murah kos maintanance? Offcoz, saya mengesyorkan anda Billplz. Buat mereka yang seringkali berniaga online dengan jumlah transaksi terlampau banyak boleh cuba Billplz sekarang. Setiap kali wang masuk berlaku anda tak perlu check..Jadi kes penipuan dapat dielakkan

Billplz, payment gateway masa kini

Review Produk NH Colla Plus Advance

Hai,

Sape dah minum NH COLLA PLUS ADVANCE ?.. Botol biru, jangan tertukar dengan botol hijau Minuman kecantikkan untuk lelaki dan juga wanita. Sekarang produk kesihatan dan kecantikkan memang banyak sekali sampaikan pengguna pun naik pening nak pilih yang mana satu..



NH COLLA PLUS ADVANCE.. formula kulit yang dipertingkatkan untuk perlindungan yang lebih kukuh daripada cahaya matahari (sinar UV), menghilangkan bintik-bintik hitam, mencerahkan parut dan meningkatkan keupayaan penahan air bawah lapisan kulit. 

Pernah Borong Barang Di China?

Hai, mungkin ada antara anda yang sudah ada cukup modal untuk memulakan bisnes borong dari China. Kawan saya ada cakap kalau nak beli barang murah beli kat China.. Tapi takkan la saya nak kesana sorang diri pastu sesat .. Zaman skrg sudah maju, Mari baca lagi ...

Mungkin ini soalah pertama yang akan muncul di fikiran anda apabila saya menyebutkan tentang halaman web TaoBao.com. Mengapa membeli di TaoBao.com? Mengapa tidak Alibaba.com? ataupun AliExpress.com?

Baiklah, biar saya terangkan kepada anda mengapa saya memilih TaoBao.com sebagai lubuk untuk tempat saya memborong barang dari China.

Untuk pengetahuian anda, TaoBao.com sebenarnya, adalah merupakan website milik syarikat Alibaba. Jadi.. Mengapa pula Alibaba mewujudkan TaoBao.com sedangkan mereka sudah ada Alibaba.com?
         P/S : Laman web TaoBao.com. dalam bahasa China. 

Rahsia Perniagaan Air Balang

Hai,

Pernah tengok air balang dijual kat pasar malam? Ahh, bukan pasar malam je rata-rata ramai orang jual air balang ni. Terliur kat satu perisa air balang JAMBU ASAM BOI. Kalau jumpa kat tepi jalan boleh beli pasni.

Kos untuk buat air balang tidak semahal anda membeli sebuah kereta. Kos bahan perisa, balang air, cup plastik, straw dan plastik serta ais !! Semua ni sangat mudah kita nak dapat.. Ada kat pasaraya berdekatan jerkk.

Kasut High Heels Wanita Murah Berserta 3 Warna Esklusif

Hai,

Hari perkahwinan dah nak dekat? Alamak ! Kasut kawin belum beli lagi.. ahaks! Jgnn panik kerana kami mempunyai heels terbaru ni. Boleh tengok gambar kat bawah. mana tau uolls berkenan kan.. hehe..

Kasut heel ni sesuai la kalau-kalau sis ni orang muda yang suka penampilan ranggi serta bergaya kerana dengan adanya kasut seperti ini yang rendah boleh nampak tinggi dan class gitu. Heel biasanya digayakan oleh artis mahupun mereka yang bekerja. Anda pun boleh cuba !

Cara Cari Pembekal Dropship

Hai.

Sudah ketemu pembekal anda ? Dah dapat quotation harga ? Jual produk apa tu ?? ...Tanpa membuang masa, kita terus ke bahagian terpenting sekali dalam mencari pembekal produk mengikut susunan dibawah : 

Serahkan kepada Search Engine terkenal, pakcik Google

Bunyi macam lucu la pula, tapi Google banyak membantu saya dalam menyelesaikan masalah mencari pembekal. Banyak yang saya jumpa pembekal dropship, ada yang tawarkan dropship dan sebaliknya. Jangan risau, di Google setiap kali carian mencecah ribuan pembekal malahan puluh ribu orang. 


Serius! Jual Aiskrim Pun Boleh Untung 4 Angka ..

As salam,

Anda seorang usahawan aiskrim? Berminat untuk buat aiskrim dan dipasarkan secara komersial. Memang rata-rata orang suka kan aiskrim berperisa. Tambahan pula, sekarang cuaca sangat panas. Tekak mudah rasa dahaga. Alangkah bahagia kalau aiskrim melekat kat mulut. !!

Saya percaya majoriti rakyat Malaysia ada masalah kewangan. Namun, orang yang bijak tidak akan lari daripada masalah. Sebaliknya anda harus berfikir, bagaimana cara nak menyelesaikan-nya. Salah satu caranya adalah menambah jumlah ‘Side-Income’ kita…

Trip Guangzhou : Pengalaman & Review

Hai semua,

Siapa pernah pergi Guangzhou ? Mungkin sudah ada yang pergi memandangkan disana adalah syurga beli belah terkemuka dan dikenali ramai. Saya pun sudah pergi kesana untuk julung-julung kalinyaa dan hari ni saya akan ceritakan seringkas yang mungkin. Mungkin berguna untuk anda!

Servei la tiket mana tau rezeki dapat murah kan.. Saya booking dgn harga RM388 pergi-balik! Tapi awal la juga kena booking tu. Boleh rujuk promosi tiket Air Asia . Kalau MAS entahh lerr dapat tak harga ni saya pun tak tau !!.. 

Dropship & Bisnes Borong China

Dropship

Mulakan berniaga online dengan dropship. Apa itu dropship ? Anda menjadi agen atau orang tengah bagi pihak pembekal anda. Tugas anda cuma promosikan barangan tersebut. Tak kisah laa anda nak jadi dropshipper brapa banyak pun. 

Yang penting masyukk !! hehe ..Dropship Tudung merupakan antara items yang laris dijual secara online. Terutama semasa musim perayaan tiba. Untung 15%-20% tu ok la kan. Andai kata anda menjual 50 pasang sudah banyak untung dapat. Income geli2.

Bisnes Borong China

Buat mereka yang ada modal boleh cuba memborong dari China.. Tak tau nak membeli dari China secara online?? Meh saya ajarkan..

Mula-mula anda cuba kumpul modal jual produk orang. Buat dropship je dari rumah. Lepas ada modal kan boleh la borong barang dari China.. Tau dak? Harga barang dari sana 30%-50% lebih murah dari pasaran kita?

Idea Produk Bestseller Dropship

Sebelum itu, mari kita baca kisah kejayaan usahawanita online ni. Beliau bijak mencari idea bestseller untuk produknya.



Kelebihan Agen Dropship

Menjadi agen dropship kepada pembekal anda seharusnya memudahkan kerja anda. Apa yang mudah? Tak perlu simpan stok melambak dan juga tak perlu pos barang. Suka tak ? Stor rumah anda kecil ? Jgn risau sebab anda tak perlu ruang untuk simpan stok bertimbun-timbun itu.


Cara Sistem Dropship Berfungsi

Bagi mereka yang tak tau nak cari stock produk anda boleh sertai mana-mana seller yang menawarkan dropshipping. Dropship tu maksud nya anda bayar harga modal + pos jika ada. Dan lebihan untung anda boleh simpan terus. Pos barang pula pembekal anda yang uruskan.



Tenaga Kerja Jimat Dropship

Memulakan bisnes dengan membuka kedai dan mengambil pekerja membebani aliran tunai kita kan ? Mana tak nyaa setiap bulan kena bayar sewa kedai, bil air, bil internet dan juga gaji pekerja.

Dropship tidak memerlukan pekerja dan juga sewa kedai. Tak perlu pening kepala untuk bayar gaji pekerja dan juga bayar sewa kedai. 

Pasaran Bisnes Dropship

Sudah join mana - mana supplier yang menawarkan dropship ? Dah dapat bahan promosi produk terbabit?

Nak menjual mesti kena ada pembeli bukan ? Pasaran online Malaysia sangat luas. Anda bebas menjual pelbagai jenis produk tanpa terikat dengan sebarang peraturan. Rata-rata produk yang laris dalam pasaran adalah produk yang sering mendapat permintaan. Contoh produk kosmetik dan kelengkapan bayi serta barang dapur.


Suit Lengkap ( Seluar + Jacket ) Untuk Lelaki

Salam,
Anda sedang mencari pakaian formal lelaki ? Disini saya ada tawaran menarik untuk anda mencuba Suit Lengkap Siap Dengan Seluar & Jacket (Blezer). Suit ini sangat berpadanan untuk lelaki di Malaysia malah kami menawarkan harga berpatutan setanding harga dibutik. 

Cara Buat Aiskrim & Bisnes Aiskrim

Hi semua,

Sekarang ni cuaca sangat panas kan? Saat cuaca panas begini kalau nya ada aiskrim pasti suka kan. Anda nak belajar buat aiskrim cara sendiri? Belajar dari rumah dan mulakan langkah pertama membuat aiskrim untuk dinikmati oleh keluarga anda. Rasa haus pula !

Dah lihat aiskrim pun rasa terliur kan..Jom laa buat sendiri

Borong Barang Bayi di TaoBao

Salam, bagi mereka yang berminat berniaga !

Khas untuk usahawan barang bayi, kalau anda jual barang bayi secara online ini peluang untuk anda buat untung secara maximum. Anda tak perlu pergi China pun nak borong barang bayi. Perkakas bayi seperti baju, seluar, kain lampin, baju budak, dan banyak lagi boleh dapat kat Taobao je. Nak tahu lebih lanjut?

Berita baik juga untuk dropshipper yang berminat menjual barang bayi. Anda tak ada modal banyak kan? Kalau stakat RM500 tu dah rasa ok untuk memulakan perniagaan internet ni lah jual barang bayi. 

Pernah anda terfikir sebuah laman web Taobao? Uolss tau tak, kebanyakkan pemborong ambil barang kat sana. Dah la boleh dapat dengan harga superb murah. Memang beruntung banyak kalau anda balik jual di Malaysia. Cuba tengok barang beby kat bawah ni? 

Iklan Tajaan





Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my