Review Produk Dn Hans Gold, Rahsia Nampak Muda Gituuu..

As Salam,

Bersua kita kembali pada tahun yang barakah ini. Ok, straight to the point hari ni saya nak review pasal produk kotak kuning yang sungguh lama dalam pasaran tempatan iaitu Dn Hans Gold.. Tuan/Puan dah cuba produk hebat ini?

Mengikut pengguna, ramai berpuas hati dan tidak mahu bertukar produk lain setelah mencuba Dn Hans Gold. Pada saya, mungkin kebaikkan Dn Hans Gold ini sudah sebati dan serasi dengan kulit mereka. Belum cuba belum tahu, dah cuba nak lagi !!

Tagline Beauty In Action Inside-Out bertepatan dengan produk ini. Anda tak sepatutnya tidak takut untuk kelihatan tua dari usia kerana Dn Hans Gold boleh memulih serta memperbaiki sel-sel agar kembali sihat. Anda pun teruja kelihatan lebih muda, menawan dan berseri-seri. 



Macam Mana Nak Hilangkan Bintik Hitam ?

Hai,

Kali ini penulisan saya lebih tertumpu kepada tips kecantikkan untuk wanita. Akan tetapi saya rasakan berguna juga untuk lelaki yang memberi keutamaan dalam soal kesihatan wajah. Korang pernah diserang dengan bintik hitam sekitar hidung dan juga muka ? atau dengan kata lain adalah komedo/blackhead.

Iklan Tajaan





Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my