Tips Elak Ditipu Membeli Di Shopee

Hai

Setiap hari dilaporkan ada je kes kena tipu tak kira la pembelian online ke, phone call ke dan sebagainya..

Buat Pre Order Di Shopee

Hai,

Pernah anda dengar pre order? Bayar dulu baru tempahan diproses. Pembeli akan order dgn supplier setelah mereka menerima bayaran dari pelanggan. Step ni meminimumkan risiko stok tak habis terjual dan mampu mengoptimumkan keuntungan anda.

Di Shopee anda boleh jual secara pre order juga. Tempoh terimaan barang antara 10-17 hari bergantung kepada hari bekerja dan kurier. Ramai tau saya tengok penjual buat pre order di platform Shopee.

Ada dalam kalangan mereka menjual pakaian, barang kereta, kosmetik dan banyak lagi

Selain itu, Shopee ada menyediakan support selepas pembelian. Anda boleh menghubungi mereka jika ada apa-apa yang tak puas hati

Kalau buat teknik pre order sudah menguntungkan anda kerana tak perlu beli stok banyak dan anda boleh pelbagaikan produk jualan anda. Kan best macam-macam boleh jual. Tunggu order masuk dan tempah dgn supplier

Kena bijak cari supplier pre order barang dengan modal yang murah dan tak termakan profit anda. Nak untung banyak, anda boleh direct order dgn pembekal di China.

Kalau dilihat yer, memang sudah ramai yang berjaya menghasilkan jualan yang memberangsang kan menggunakan pre order je. Boleh buka jualan banyak barang lepastu bertambah lah untung uolss !

Shopee Jualan Murah Sempena 12.12


Sempena dengan 12.12 biasanya Shopee akan buat jualan murah. Korang dah start beli ke apa barang yang nak? Lebih baik beli sekarang kalau anda dah jumpa barang yang nak sempena promosi 12.12. Bukan apa, kalau dah melepas maka its gone!

Sempena 12.12 setiap tahun pihak Shopee akan buat beberapa kategori sempena 12.12 seperti berikut :

1. Hot products

Akan dijual dengan harga mampu milik terutama barang yang sentiasa dicari dan juga sering mendapat permintaan. Shopee akan bagi uols less!

2. Vouchers

Pihak shopee juga akan mengedarkan vouchers untuk pelanggan nya. Bukan sahaja voucher shopee malah voucher jenama tersebut akan diberi seperti voucher potongan harga untuk barang Mr DIY, Nubia, Hi Styles, Tesco dan banyak lagi


Baucer meliputi kategori barang dapur, kelengkapan rumah, kesihatan. kecantikkan, gajet, komputer, barang sukan, automotif, ibu anak dan banyak lagi. Siapa cepat redeem dia dapat


3. Shocking sales

Ya, wajib ada tapi terhad kepada masa tertentu sahaja. Harga barang untuk shocking sales boleh menjunam dan sangat menjimatkan!

Untuk anda yang ingin menjadi penjual di Shopee, Eh! Banyak lagilah kelebihan berniaga di Shopee ini! Kalau nak tahu lebih details pasal kelebihan berniaga di Shopee ni! Download je EBOOK FREE kat bawah ni!

Saya sarankan anda rujuk sini

Testimoni Ebook Bisnes Shopee

Tak Yakin Ebook Ini Akan Dapat Membantu Anda Mula Berniaga & Jana Wang Di Shopee?!.

Baiklah! Mari kita lihat beberapa orang yang telah mendapatkan ebook ini dan telah bertindak mengikuti apa yang diajarkan di dalam ebook ini! Rata-rata, mereka berjaya menjana  4 Angka dalam tempoh seminggu di Shopee!


Dan ini pulaaaaa


lagiiiiii


Ebook Panduan Bisnes Di Shopee



Hah!! Dalam ebook panduan ini, penulis dah tulis dan tunjukkan siap-siap. Secara langkah demi langkah, dari mula daftar akaun di Shopee, cara nak masukkan barang hinggalah sampai kepada nak pos barang tu kepada pembeli!

Memang complete!

Antara perkara-perkara penting yang penulis tulis di dalam ebook ini ialah..

Berminat Nak Dapatkan Ebook Ini? Klik Sini

Kisah Mr Goon Berniaga di Shopee

Mr Goon, Pemilik Kedai Baju Yang Hampir Tutup!

Mr Goon ini adalah pemilik kedai menjual pakaian lelaki di sebuah kompleks membeli belah di selatan tanah air.Ssebelum ini dia dah ada 4 buah kedai, tetapi disebabkan keadaan ekonomi yang tak berapa baik, peniagaannya jatuh merosot.

3 kedainya terpaksa ditutup dan dia hanya tinggalkan 1 buah kedai sahaja yang terus dibuka sebab mahu mengurangkan kos. 

Dia ada ceritakan masalah yang dihadapi kepada saya dan dia  tidak pasti sampai bilakah 1 kedai dia tu dapat bertahan kerana pelanggan semakin berkurang dari sehari ke sehari. 

Saya pun ceritalah kat dia macam mana cara saya menjual di Shopee. Tanpa berlengah, dia pun cuba  mempraktikkannya dan mula menyenaraikan semua pakaian yang dijualnya di kedai Shopee dia

Hasilnya, pendapatan dia  kini semakin meningkat dengan kos yang menurun, dia  berjaya mendapat pelanggan baru di Shopee. 

Jika sebelum ini kedainya hanya bergantung kepada pengunjung kompleks tersebut, kini pakaian yang di jual telah sampai ke seluruh Malaysia.  Sekarang dia dah buka 4 kedai baru, tapi bukan kedai kat  kompleks tu... tetapi kedai di Shopee dengan pelbagai nama.

Buat bisnes di shoppe adalah menjimatkan kos operasi disamping meningkatkan keuntungan anda!

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my