Bisnes Aiskrim Untung Besar

Salam,

Dah makan aiskrim? Wow! bestnya musim panas ni kan. Tekak cepat rasa dahaga. Kalau pekena aiskrim memang besat. Haa!! Cerita pasal aiskrim ni best bagi yang suka bisnes aiskrim dari rumah walaupun anda seorang makan gaji. Katakan nak cari income sampingan tanpa modal besar, jawapannya BISNES AISKRIM pun boleh.

Satu Cone RM1.50, klau 100 cone terjual dah dapat RM150..

Qu Puteh Million Cell Rahsia Kecantikkan Wanita

Kehidupan wanita sekarang amat mencabar sebagai suri rumah dan juga seorang yang mempunyai kerjaya. Wanita katakan kena buat banyak kerja dalam satu-satu masa seperti memasak, mengemas rumah, keluar bekerja, dan seumpamanya. Pengambilan makanan tambahan yang tidak mencukupi akan membuatkan seseorang wanita cepat letih, lesu dan tidak berdaya.

Atas sebab itulah Vida Beauty mengeluarkan produk terbaru dari rangkaian jenama tersohor QU PUTEH - MILLION CELL. Kenali produk terhebat & terbaru dari Qu Puteh. Nak cantik tak payah cucuk dah, hanya amalkan QU PUTEH - MILLION CELL.


Iklan Tajaan





Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my