Review : Resort Cantik & Berpatutan di Kundasang

Hai,

Kundasang.. tidak asing lagi kalau anda melancong ke Sabah wajib singgah di sini. Sejuk dan nyaman saja kerana kawasan nya diatas bukit dan dari Kota Kinabalu mengambil masa lebih kurang 2 jam juga. 


Buat anda yang ingin bercuti ke Kundasang tatkala akan mencari penginapan yang sesuai untuk seisi keluarga kan. Ok! macam tu la juga saya. Puas saya mencari merata untuk sebuah penginapan yang selesa, luas dan harga tidak mencekik poket anda. Hahahaha

Kaunter pendaftaran... lobi... check-in disini

Review Cuba AIKEN Moisturizer (Pelembab)

 Hi,

Mencari pelembab untuk kulit muka berminyak dan berjerawat mudah skrg. Wujudnya Watson, Guardian, Caring, AEON Wellness dan seumpama memudahkan kita mencari set penjagaan wajah yang sesuai dengan kulit muka

Okay, untuk kulit muka berminyak dan ada jerawat sesuai lah sangat apply aiken moisturizer selepas anda pakai toner. Kira langkah terakhir lah aiken moisturizer ya. Biarkan di wajah sehingga aiken moisturizer benar-benar meresap tanpa kesan melekit

Bisnes Makanan Dari Rumah Menguntungkan

 Hi

Suri rumah zaman sekarang pun ramai dah mulakan bisnes makanan sendiri. Ehh, tau tak bisnes makanan pun laku keras kalau kena cara. Ramai je saya tengok dalam Fesbuk diaorang jual makanan. Berselera dan sedap belaka pulakk tu

Memang tak dinafikan, org kita suka mencuba dan merasa makanan viral terutama makanan yang belum pernah muncul seperti durian creap, ais milo kepal, kuih kerbau berguling viral, bomboloni berinti coklat nutella, aiskrim berasap lah dan sebagainya

PANDUAN MEMULAKAN BISNES MAKANAN DELIVERY [KLIK SINI]

Cameron Highland Bersama Kawan-Kawan

 Hi,

Manfaatkan hujung minggu tidak kira dimana jua anda berada. Mungkin ada orang suka melancong sambil bergelak ketawa dengan rakan-rakan  termasuk lah saya tu.. Ok, trip kita kali ni dah lama sebenar nya teringin nak pergi Cameron Highland 🍓

Spot Mandi Manda di Pulau Beras Basah, Langkawi

 Haaa, Hi

Kalau anda ambil pakej Island Hopping tu kan, mesti ia include skali pergi trip ke Pulau Beras Basah. Pantai disini lawa sangat dan mengasyikkan tau. Cuti hujung minggu kita pergi Pulau Beras Basah sebab ni trip kekawan nak jejalan di Langkawi. Pulau ni kena naik bot dari jeti dan bukan nya boleh jalan kaki haha

Ceria dan menggembirakan. 

Meredah Ke Pulau Jerejak (Penang)

 Hi,

Pernah dengar Pulau Jerejak? Alang-alang jejalan ke Penang boleh singgah kalau berkesempatan kerana perjalanan ke pulau ini mengambil masa kira-kira 10minit menaiki boat. Boat sini saiz besar macam feri dan ada tempat duduk.

Kos untuk berkunjung ke pulau ini RM20 sekali bayar untuk tiket boat pergi dan pulang. Cuma nya anda kena alert lah dengan jadual pergerakan boat. Bagi saya ok juga, jeti pun bersih dan terurus serta ada kemudahan untuk tetamu yang hadir ke sana

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | 2013-2020