Resepi & Cara Buat Donut Gebu

Salam,

Korang cuba resepi donat ni pulak okey... Walaupun ia tidak sama dengan donut popular Big Apple is ok kalau korang buat cara homemade kan. Nanti boleh letak nama donut sendiri. hehe. Buat sendiri ala-ala resepi donut tradisional kan best kena uli.

Imgp2037

Sakura Candy Murah Dipasaran

 Sakura Candy - Mencerah dan Menjaga Dalaman Wanita

BEUCURE SAKURA CANDY


Price :RM150 SM, RM160 SS

Brunei : RM200
FREE POSTAGE, FREE COD area KL


SMS/Whatsapp <BSC> hantar ke 0179003962 
nak harga agen/stokis? hubungi kami :)

Assalamualaikum
Bayangkan korang kemam gula gula yang sedap tu.larut dalam mulut.Tiba tiba selepas seminggu kulit jadi cerah,awet muda,lebih gebu.Untuk ibu lepas bersalin pulak susu melimpah ruah.Tak ke seronok rasa nak lompat???
- See more at: http://www.terbangtinggitinggi.com/2015/02/sakura-candy.html#sthash.WzimHk0x.dpuf
Assalamualaikum
Bayangkan korang kemam gula gula yang sedap tu.larut dalam mulut.Tiba tiba selepas seminggu kulit jadi cerah,awet muda,lebih gebu.Untuk ibu lepas bersalin pulak susu melimpah ruah.Tak ke seronok rasa nak lompat???
- See more at: http://www.terbangtinggitinggi.com/2015/02/sakura-candy.html#sthash.WzimHk0x.dpuf
Assalamualaikum
Bayangkan korang kemam gula gula yang sedap tu.larut dalam mulut.Tiba tiba selepas seminggu kulit jadi cerah,awet muda,lebih gebu.Untuk ibu lepas bersalin pulak susu melimpah ruah.Tak ke seronok rasa nak lompat???
- See more at: http://www.terbangtinggitinggi.com/2015/02/sakura-candy.html#sthash.WzimHk0x.dpuf



Iklan Tajaan





Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my