Macam Mana Nak Memborong Di China

Hii,

Sekarang kan semua mudah belaka katakan ! Sampai kan nak memborong benda- benda kecik tak payah nak pergi jenguk tempat seller, beli online uolss .. Bagi saya, kalau nak memborong harga murah tak ada masalah, sebab kami dah cuba membeli di Taobao.

p/s : Sweater lelaki yang saya beli di taobao.com

Kebaikkan Minyak Argan & Qu Puteh Million Cell

Minyak argan juga dikatakan minyak yang banyak manfaat dalam perawatan. Khusus nya untuk kecantikkan. Minyak argan sudah wujud lama dah dan diguna meluas di dunia. Minyak argan juga antara bahan formulasi utama dalam Qu Puteh Million Cell.


Cara Buka Akaun Citylink

As salam,

Siapa disini yang memerlukan khidmat pengeposan barang melebihi 2kg keatas. Saya telah memilih Citylink sebagai kurier items tersebut. Tahu tak, Citylink ni boleh pick up barangan kita setelah kita buka akaun Citylink di cawangan terdekat. kebanyakkan peniaga online juga menggunakan khidmat Citylink. Untuk pengetahuan, penghantaran mengambil masa 1-2 hari bekerja di kawasan bandar dan kalau luar bandar tu takes time juga.




Iklan Tajaan





Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my