Promosi Berbaloi Sushi King di Shopee

Hai, Makan-makan hujung minggu kali ini kita menerjah ke restoran Sushi King. Heww! Kita redeem baucer Shopee kebetulan masa tu Sushi King buat promosi. Kalau nak dibandingkan harga di kedai secara walk in memang nyata berbeza dan menjimatkan! Pestimee jugak pi Sushi King ~~

Kenapa bayar lebih sedangkan ada yang jimat? ye dakkk hehehe

Suasana dalam restoran Sushi King, private gituh~~

Pos Barang Ke Luar Negara Guna Flickpost

 Hi,

Pening saya dibuatnya untuk pos barang ke luar negara. Ya lah, pengalaman pos barang ke luar negara belum ada. Asyik dalam negara sahaja. Kali ini saya nak pos barang ke Australia dan semestinya saya dah buat servey kurier mana nak guna

Kebanyakkan pengguna memilih PosLaju untuk pos barang ke luar negara. Oh, tiada masalah boleh je nak guna PosLaju International. Mudah pun mudah guna sistem SendParcel je. Masukkan poskod pengirim dan juga negara penerima anda dapat tahu harga.

Kali ini saya pos guna Flickpost

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | 2013-2020