Cara Pos Barang Borong Dari China

Salam,

Macam mana nak hantar barang yang uolss borong dari China terus ke Malaysia. Mestilah kos pos nak murah dan cepat.. Sudah selesai membeli barang yang anda nak jual offcoz proses rumit tak de lah rumit ialah menghantar barang tersebut pulang ke Malaysia dan siap sedia untuk dijual .. 

Kaedah pembungkusan yang biasa kita guna adalah letak dalam kotak lepas tu tape kemas2 kan.. Pembungkusan kena teliti agar tidak terburai masa pos. Ni antara kotak yang biasa di guna untuk penghantaran, Ada juga guna guni, kotak kertas, dan juga kotak kayu bagi barang yang mudah pecah ..

Corrugated Boxes

3 Jenis Aset Perniagaan

Ramai yang tak sedar sebenarnya ada TIGA jenis aset yang terlibat SECARA LANGSUNG dengan bisnes ONLINE kita iaitu :

1) Duit 

Duit yang kita dapat (setelah ditolak kos) hasil jualan produk merupakan aset kita...Of course kita boleh kembangkan aset ini dengan beli emas, saham, hartanah dan sebagainya...Tapi itu semua offline (secara tidak langsung).

2) Aset Pinjaman

Blogspot, fanpage, group dan lain-lain medium percuma yang kita gunakan untuk bisnes juga merupakan aset...tapi ia hanya aset sementara sebab ia bukan hak milik mutlak kita...Anytime aset nie boleh ditarik semula oleh servis provider jika merika lingkup atau jika kita terlanggat term & cons serta limit mereka tanpa kita sedari.

Dropship Kasut & Teknik Borong Dari China

Tak dinafikan, ramai sang jejaka ataupun wanita minat kasut.. Kan nak jaga penampilan diri kena la berhias lengkap. Saya selalu lihat ramai seller online juai kasut .. Tapi kebanyakkan mereka ambil dari China. Pre-order kan ?? Pre order ni kena tempah dulu dan pos kemudian kan.. Lama sangat nak sampai ..

p/s : Contoh kasut yang sempat saya jual.. hihi

Harga dia murah ja, tapi boleh jual seratus lebih. Lawa dan cantik sekali ..

Iklan Tajaan





Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my