Khasiat Beef Tallow : Lemak Daging Untuk Kesihatan & Kecantikan Kulit

 Hi,

Saya pun pertama kali dengar pasal lemak daging (beef tallow) ni diproses menjadi pejal dan boleh dimakan seperti butter gituh. Sebelum ni kalau daging yang banyak lemak tak kuasa juga nak telan mesti nak buang. Kini, lemak daging berkualiti pun dah mula dijual di kedai terpilih.

Beef tallow ni lemak daging yang diekstrak dari daging lembu berkualiti untuk manfaat kesihatan tubuh badan kita. Ia merupakan lemak sihat tanpa dicampur dengan apa-apa bahan farmaseutikal lain. Kalau nak beli beef tallow ni pilih lembu yang makan rumput 100% . Lemak yang terhasilkan lebih baik serta berkualiti

Beef Tallow yang siap dipack. 100gm 

Penghantaran Ke Luar Negara Dengan Mudah Serta Penjimatan Bersama Delyva

Halu guys 😁 Korang pernah dengar Delyva tak? 😊

Saya percaya, pada yang dah biasa pos barang mungkin dah pernah dengar pasal Delyva ni kan tapi mungkin belum pernah mencuba?

Kalau korang adalah salah seorang peniaga online, saya rasa better korang guna Delyva ni untuk penghantaran barang korang hari-hari. Lebih mudah dan menjimatkan korang.

Tak percaya? Meh saya explain



Review Ke Desa Dairy Farm Sabah Dengan Teman-Teman

Hi,

Bestnya Sabah, dapat pergi DESA DAIRY FARM J

Cuti sekolah haritu pergi mana je? Ada ni dengan kekawan yang berjauhan disatukan dalam trip yang sama. Kami terbang ke Sabah buat julung-julung kali setelah pasca pandemic melanda negara. Mula-mula tiket tu saya tempah untuk berdua. Beberapa bulan selepas tu, kebetulan Air Asia ada buat promo tiket so ada la kesempatan kawan saya yang lain ni nak ikut skali

AIKEN Moisturizer Berwajah Baru | AIKEN Pelembab Muka Berjerawat & Berminyak

 Hi,

Pelembab AIKEN dah nak habis.. jadinya saya ke Guardian untuk membeli stok baru... Mula-mula tengok tu tak perasan sangat packaging baru. Ye lahh kannn masih kotak tu warna putih dan hijau. Bila zoomm dekat ahaaaa baru saya perasan packaging nya dah berubah

Untuk anda yang pernah pakai Aiken TTO Moisturizer ni mesti dah dapat kan edisi baru? Yang bestnyaa edisi baru ni ditambah dgn Salicylic Acid untuk meredakan pembentukan jerawat serta menghapuskan bekas-bekas noda hitam akibat jerawat. Mungkin begitu laa maksudnya ye kan? hehe

Review Wardah Sunscreen | Wardah UV Shield Essential Sunscreen | WARDAH BEAUTY

 Hi,

Siapa disini sukar nak pilih sunscreen? Walaupun kita ada kulit berminyak dan berjerawat lebih-lebih lagi, pemakaian krim pelindung matahari amatlahh disyorkan. Ada orang kata kulit kita ni kena pakai sunscreen sebab nak lindungi kulit dari pancaran matahari. 

Bagi saya la, pelindung matahari (sunscreen) ni penting selepas kita apply segala jenis produk penjagaan wajah

Kalau tak pakai suncreen, acanerr produk ni nak berfungsi dengan baik dek kerana terkena pancaran matahari ketika kita berada di luar rumah. Saya dah cuba Wardah UV Shield Essential Sunscreen memang best sangat!

Wardah UV Shield Essential Sunscreen SPF30 PA++

Review Kitsui Vita C+ Shine || Kesihatan & Kecantikan

Hi,

Selalu kita duk amal makan vitamin c yang jenis pil tu kan. Ada sesetengah Vitamin C jenis kemam-kemam. Saya suka juga jenis kemam-kemam sebab ada rasa manis-manis. Lagi satu pula jenis yang pil rasa pahit-pahit kena telan terus. Ikut lah mana-mana pun boleh belaka asalkan serasi dan mesra poket


Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | 2013-2022