Kelebihan Berniaga Di Shopee

Cara berniaga sekarang sudah banyak berubah. Masing-masing sudah mengenali Shopee. Tidak cukup di Facebook, Shopee sudah mengiklan platformnya di Tv dan yang terbaru syarikat tersebut sudah menggunakan khidmat artis dari Korea


Beruntung la kan sesiapa yang sudah membuka kedai online di Shopee. Mendapat ribuan trafik yang sibuk mencari barang keperluan mereka. Kiranya anda berniaga di platform yang terkenal dan sudah ada pelawat setia setiap hari malahan setiap bulan

Di Shopee, bukan anda jer ada kedai online. Jenama besar pun sudah mengonlinekan syarikat mereka! Milo pun dijual online kan. Sebab tu lah shopee juga selalu buat promosi tak terjangkau agar pelawat setianya tak lari ke lain haha

Artis pun ada menjual di Shopee. Promote barang kat instagram lepastu beli je barang kat shopee. Dia org tak payah urus wasap pelanggan yang memeningkan dan banyak ragam. Kalau artis dah guna, takkan la uolss tak nak!

Memulakan perniagaan sendiri lebih baik kecil-kecilan dan menjimatkan. Kalau anda nak upah website sendiri kena ada modal besar, lepas tu website kena promote lagi. Kalau kat Shopee hari-hari trafik masuk!

Ini lah peluang anda nak buat duit tepi!



Auramen Supplement Untuk Kecantikkan Lelaki

Hello semua !! Anda sudah minum Auramen Turbo Collagen? Supplement khas untuk lelaki pada hari ni. Lelaki pun sibuk kan sekarang? Jangan hanya tertumpu pada kerjaya semata - mata tanpa memikirkan kesihatan diri. Wanita nak cantik, lelaki pun mesti nak cantik.


Auramen Turbo Collagen, collagen khas untuk kesihatan lelaki ..

Cara Beli Milo Di Shopee

Wow, sekarang ni Milo pun dijual di Shopee. Bukan apa, Milo kan kat pasaraya pun banyak  tapi ramai juga org suka membeli di Shopee! Adakah faktor harga ? atau lebih murah? atau malas nak keluar rumah?

Tutorial membeli Milo di Shopee:

Step 1: Klik Add to Cart


Pilih berapa pek nak pastu korang klik Add To Cart

Step 2 : Klik icon TROLLEY seperti gambar dibawah


Step 3 : Klik VIEW MY SHOPPING CART, anda akan dibawa ke halaman dibawah


Kalau ada voucher boleh redem lagi. Then klik Check out terus ke laman pembayaran. Boleh pilih samaada nak bayar melalui Online Banking atau kad kredit


SIAPPPP. Tunggu poslaju hantar ye :)

Untuk anda yang ingin menjadi penjual di Shopee, Eh! Banyak lagilah kelebihan berniaga di Shopee ini! Kalau nak tahu lebih details pasal kelebihan berniaga di Shopee ni! Download je EBOOK FREE kat bawah ni!

Saya sarankan anda rujuk sini

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my