Resepi Aiskrim Variasi Malaysia

As salam,

Semoga sihat semua. Sekarang cuaca agak panas. Perbanyakkan minum air masak ya.. Bercakap cuaca panas teringat saya satu experiment dirumah.. hehe.. Kami cuba buat aiskrim. Bukan aiskrim yang sarat dengan decoration tu. Macam aiskrim Malaysia. Janji menjadi kan..

Suka budak-budak kat rumah ..Ok, hari ni nak share resepi buat aiskrim. Resepi aiskrim ni simple sahaja. Tidak sarat dengan bahan-bahan yang mahal..

Panduan & Tips Menternak Kambing Secara Komersial

As salam,

Anda seorang penternak kambing ? Dan juga meminati bidang penternakan kambing secara komersial. Kalau diusahakan secara komersial sudah tentu batas pengeluaran kita kena banyak kan untuk menampung permintaan. Mana tau suatu hari nanti dengan usaha kecil bermula, anda boleh menjadi pengeluar kambing secara komersial dan besar-besaran.


Kambing Boer antara kambing yang mendapat permintaan tinggi untuk diimport.

Macam Mana Nak Memborong Dari China ?

Untuk memudahkan anda belajar dan menimba ilmu, kawan saya telah bukukan pengalaman dia memborong dari China . Dia tulis sebuah ebook yang beliau beri nama....

RAHSIA TAOBAO ..anda patut baca ! Bukan setakat baca tapi kena praktikkan..

Rahsia 1 : Teknik Mencari Produk Pasti Laku

Ada 5 ciri yang perlu anda perhatikan apabila memilih barang yang mahu anda borong di TaoBao. Jika barang tersebut memenuhi kelima-lima ciri ini, saya yakin, anda akan mampu menjana keuntungan yang besar dalam perniagaan anda.

Barang yang dipesan akan dapat sampai ke tangan anda dengan selamat... dan dengan pantas, ianya juga akan menjadi rebutan kepada pelanggan-pelanggan anda.

Pastikan anda tidak beli dan borong apa-apa produk di TaoBao.com selagi anda belum mengetahui 5 ciri ini!


Rahsia 2 : Produk Yang Perlu Dielakkan!

Ada 4 ciri produk yang perlu anda elakkan apabila ingin memborong barang di TaoBao.com . Jika anda membeli produk-produk ini, ada kemungkinan besar, anda akan menghadapi pelbagai masalah di kemudian hari dan terpaksa menanggung kerugian yang besar.

Jadi, seboleh-bolehnya, elakkan membeli barang yang mempunyai 4 ciri ini.

Rahsia 3 : Langkah Demi Langkah Membuat Pembelian Di TaoBao.com

Ini adalah rahsia yang paling-paling-paling penting. Jika anda menyangka anda boleh terus pergi ke website TaoBao dan membeli barang disana seperti anda biasa membeli di website-website e-commerce yang lain!

Anda sedang melakukan KESILAPAN YANG SANGAT BESAR!

Berita baiknya, saya tunjukkan kepada anda secara langkah demi langkah beserta secreenshoot-secreenshoot, bagaimana anda boleh membeli barangan di TaoBao dengan cara yang SELAMAT dan BETUL!.

Wahh! Mana ada orang nak mengajar banyak2 rahsia begini. Bukan 3 rahsia je dia bagitau, ada 5 rahsia Ebook Panduan Bisnes Borong Dari China. Masuk sini kalau anda nak tahu ..

Rahsia Kulit Cantik Dengan Dn Hans Gold

Salam, dah cuba Dn Hans Gold?

Sekarang, wanita terutama yang menitikberatkan pemakanan kesihatan khas untuk kulit anda tidak perlu risau lagi. Sekotak Dn Hans Gold mengandungi bahan-bahan mewah yang di formulasi untuk kesihatan kulit wajah anda yang optimum. Cuba jangan tak cuba ..

Tagline Beauty In Action Inside-Out bertepatan dengan produk ini. Anda tak sepatutnya tidak takut untuk kelihatan tua dari usia kerana Dn Hans Gold boleh memulih serta memperbaiki sel-sel agar kembali sihat. Anda pun teruja kelihatan lebih muda, menawan dan berseri-seri. Semua orang nk macam tu kan? ..

Bisnes Air Balang Untung 100%

Salam,

Sihat semua?

Pernah tak anda membeli air dijual di bazar dan juga pasar minggu ? Ketahui lah air balang tersebut mempunyai kos modal sangat minima dan boleh menjana keuntungan lumayan dalam masa sebulan. Sekarang pun cuaca sangat panas, semua orang nak airr! Alternatifnya.. boleh jual air balang pelbagai perisa.


Resepi Biskut Raya

As salam,

Hari raya dah nak dekat. Korang dah prepare apa untuk raya? Baju dah beli atau siap jahit. hihi. Jangan lupa kuih raya yang sedap tau. Ade perancangan nak buat biskut raya tak. Kalau nak cuba boleh guna resepi ini ...

Resepi biskut raya 2015 ini sangat mudah dan tak perlu ingredients yang loaded sama sekali. Hanya boleh dibeli dipasar raya berdekatan rumah sahaja..By the way, resepi biskut ini boleh digunakan sekali dengan alat buat biskut, Press Cookies.

Resepi biskut raya memang la kena yang mudah dan menjimatkan masa membuat.. 

Resepi Biskut Kelapa Rangup

Credit pic to Cikepel Blog

Biskut Kelapa Rangup


Iklan Tajaan





Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my