Cara Buat Donut Mudah & Ringkas Dirumah

Hi,

DONUT .. sejenis kuih la katakan. ha3.. Kebanyakkan orang mesti suka akan kuih yang berlubang ditengah ni. Tapi kan skrg, saya tengok donut pun dah diolah menjadi pelbagai jenis dan rasa serta sudah di komersial kan sebagai jenama hebat pun ada. Ada donut disalut dengan coklat dan juga macam-macam toping !

Buat penggemar donut, ini adalah resepi yang mudah pernah saya buat dan juga olah sendiri. Ya laa kan, memasak ni tidak perlu strict sangat, asalkan menjadi dah kira ok sangat untuk makan-makan sendiri dirumah

Cara Buat Donut Ball (Donut Bulat) Mudah

Hai,

Duduk di rumah kekadang terlebih rajin nak buat kuih. Maklumlah, tak tau nak buat dan adakala nya boring menjelma . Jom saya kongsikan resepi mudah cara buat Donut Ball a.k.a Donut Bulat yang gebu dan sesuai untuk menjamu selera seisi keluarga


Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my