Shopee Jualan Murah Sempena 12.12


Sempena dengan 12.12 biasanya Shopee akan buat jualan murah. Korang dah start beli ke apa barang yang nak? Lebih baik beli sekarang kalau anda dah jumpa barang yang nak sempena promosi 12.12. Bukan apa, kalau dah melepas maka its gone!

Sempena 12.12 setiap tahun pihak Shopee akan buat beberapa kategori sempena 12.12 seperti berikut :

1. Hot products

Akan dijual dengan harga mampu milik terutama barang yang sentiasa dicari dan juga sering mendapat permintaan. Shopee akan bagi uols less!

2. Vouchers

Pihak shopee juga akan mengedarkan vouchers untuk pelanggan nya. Bukan sahaja voucher shopee malah voucher jenama tersebut akan diberi seperti voucher potongan harga untuk barang Mr DIY, Nubia, Hi Styles, Tesco dan banyak lagi


Baucer meliputi kategori barang dapur, kelengkapan rumah, kesihatan. kecantikkan, gajet, komputer, barang sukan, automotif, ibu anak dan banyak lagi. Siapa cepat redeem dia dapat


3. Shocking sales

Ya, wajib ada tapi terhad kepada masa tertentu sahaja. Harga barang untuk shocking sales boleh menjunam dan sangat menjimatkan!

Untuk anda yang ingin menjadi penjual di Shopee, Eh! Banyak lagilah kelebihan berniaga di Shopee ini! Kalau nak tahu lebih details pasal kelebihan berniaga di Shopee ni! Download je EBOOK FREE kat bawah ni!

Saya sarankan anda rujuk sini

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila komen. Sepatah pun ok. Tolong jaga etika komen anda. Komen yang sensitive akan dipadam tanpa NOTIS ^_^

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my