Goodday Susu Kurma Edisi Baru

Hai,

Eh, Goodday ada keluarkan susu. Susu apa? Tentulah susu kurma. Skrg ni pun dah ada beberapa pilihan susu kurma pelbagai jenama. Yang saya kenal masa mula-mula dulu Farm Fresh tu la. Hatt tu sebijik rasa susu segar dicampur kurma. Now, kita cuba jenama Goodday pula, tak salah kan bertukar rasa!

Kalau dilihat gambar ni, katanya ditambah ekstrak kurma. Kurma kan sekali skala dia muncul dalam bulan puasa je banyak dijual. Kini, kurma sudah ada dalam susu haha . Susu Kurma ni pun baru je ada dalam pasaran

Kita cuba pek kecil 300ml sesuai ke tidak ye kan. Maklumlah, perisa baru!

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | 2013-2021