Goodday Susu Kurma Edisi Baru

Hai,

Eh, Goodday ada keluarkan susu. Susu apa? Tentulah susu kurma. Skrg ni pun dah ada beberapa pilihan susu kurma pelbagai jenama. Yang saya kenal masa mula-mula dulu Farm Fresh tu la. Hatt tu sebijik rasa susu segar dicampur kurma. Now, kita cuba jenama Goodday pula, tak salah kan bertukar rasa!

Kalau dilihat gambar ni, katanya ditambah ekstrak kurma. Kurma kan sekali skala dia muncul dalam bulan puasa je banyak dijual. Kini, kurma sudah ada dalam susu haha . Susu Kurma ni pun baru je ada dalam pasaran

Kita cuba pek kecil 300ml sesuai ke tidak ye kan. Maklumlah, perisa baru!

Kini lebih mudah untuk anda nikmati kebaikan kurma dengan Susu Pasteur Kurma Goodday baharu! Penuh khasiat serta lazat, cubalah sendiri. Manatau tekak masing-masing boleh terima rasa dan bau susu kurma Goodday ni


Pek susu kurma yang saya tahu 1liter dan 300ml. Kalau baru nak mencuba elok lah beli dan rasa pek kecil tu. Dah serasi dan boleh terima tekak repeat lah pek besar tu. Susu Kurma Goodday pun senang nak dapat didalam pasaraya besar utama seluruh negara

Macam je rupa susu kurma Goodday. Bau kurma !

Sekarang kan musim panas, kalau ada susu kurma ni depan mata tentu skali best. Haduii bestnya lahai. Nak sejukkan tekak minum sejuk pun best. Kanak-kanak, remaja, ibu mengandung pun boleh ambil susu kurma Goodday ni.. 




Tak suka susu kurma? Goodday pun ada juga perisa lain. Pilih je mana kesukaan anda!



So, apa yang boleh sy simpulkan setelah mencuba Goodday Susu Kurma ni sedap je, rasa dia mcm air cendol ada manis-manis skit haha. Overall Okay lah

Anda dah cuba? Camne rasa? Kongsikan.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila komen. Sepatah pun ok. Tolong jaga etika komen anda. Komen yang sensitive akan dipadam tanpa NOTIS ^_^

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my