Review Safi Hydra Glow Hydrating Water Essence

 Hi,

Safi Malaysia dah keluarkan range baru tapi takde la baru sangat kalau nak dibanding kan dengan rangkaian lama-lama dulu kan tak banyak pilihan produk untuk kita cuba. Mungkin dah diinovasi oleh team Safi maka terhasil lah kan series Safi yang lain. Bagi saya, sangat teruja lah dapat cuba produk tempatan dan dibuat di Malaysia tau..

Safi Hydra Glow Hydrating Water Essence

Khasiat Beef Tallow : Lemak Daging Untuk Kesihatan & Kecantikan Kulit

 Hi,

Saya pun pertama kali dengar pasal lemak daging (beef tallow) ni diproses menjadi pejal dan boleh dimakan seperti butter gituh. Sebelum ni kalau daging yang banyak lemak tak kuasa juga nak telan mesti nak buang. Kini, lemak daging berkualiti pun dah mula dijual di kedai terpilih.

Beef tallow ni lemak daging yang diekstrak dari daging lembu berkualiti untuk manfaat kesihatan tubuh badan kita. Ia merupakan lemak sihat tanpa dicampur dengan apa-apa bahan farmaseutikal lain. Kalau nak beli beef tallow ni pilih lembu yang makan rumput 100% . Lemak yang terhasilkan lebih baik serta berkualiti

Beef Tallow yang siap dipack. 100gm 

Penghantaran Ke Luar Negara Dengan Mudah Serta Penjimatan Bersama Delyva

Halu guys 😁 Korang pernah dengar Delyva tak? 😊

Saya percaya, pada yang dah biasa pos barang mungkin dah pernah dengar pasal Delyva ni kan tapi mungkin belum pernah mencuba?

Kalau korang adalah salah seorang peniaga online, saya rasa better korang guna Delyva ni untuk penghantaran barang korang hari-hari. Lebih mudah dan menjimatkan korang.

Tak percaya? Meh saya explain



Review Ke Desa Dairy Farm Sabah Dengan Teman-Teman

Hi,

Bestnya Sabah, dapat pergi DESA DAIRY FARM J

Cuti sekolah haritu pergi mana je? Ada ni dengan kekawan yang berjauhan disatukan dalam trip yang sama. Kami terbang ke Sabah buat julung-julung kali setelah pasca pandemic melanda negara. Mula-mula tiket tu saya tempah untuk berdua. Beberapa bulan selepas tu, kebetulan Air Asia ada buat promo tiket so ada la kesempatan kawan saya yang lain ni nak ikut skali

AIKEN Moisturizer Berwajah Baru | AIKEN Pelembab Muka Berjerawat & Berminyak

 Hi,

Pelembab AIKEN dah nak habis.. jadinya saya ke Guardian untuk membeli stok baru... Mula-mula tengok tu tak perasan sangat packaging baru. Ye lahh kannn masih kotak tu warna putih dan hijau. Bila zoomm dekat ahaaaa baru saya perasan packaging nya dah berubah

Untuk anda yang pernah pakai Aiken TTO Moisturizer ni mesti dah dapat kan edisi baru? Yang bestnyaa edisi baru ni ditambah dgn Salicylic Acid untuk meredakan pembentukan jerawat serta menghapuskan bekas-bekas noda hitam akibat jerawat. Mungkin begitu laa maksudnya ye kan? hehe

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | 2013-2022