3 Pembekal Produk Dropship

Assalam,

Jika anda ingin bermula dalam bisnes dropship saya sarankan anda mencari supplier(pembekal) yang boleh dipercayai. Pembekal adalah orang yang menjalankan bisnes tersebut dimana mereka akan terima bayaran dari anda dan tugas menulis borang pos serta tugas yang tak asing lagi ialah mengepos tempahan yang diterima. Jadi, sebagai pembekal  produk dropship bukanlah sesuatu perkara mudah. Kalau stok habis, kita juga la yang kena cari !..

Untuk menjamin barang yang dipos sampai, saya menyarankan anda mencari pembekal dropship yang jujur. Saya ada beberapa pautan website untuk beberapa produk dropship yang mungkin anda minati antaranya ialah, sila lihat kategori dibawah :

cc : livemint
Kategori produk untuk pembekal dropship :
  • Produk bayi, kanak-kanak dan juga ibu
  • Beg
  • Kesihatan dan kecantikkan
  • Buku dan alat tulis
  • Kamera
  • Kereta dan automotive
  • Pakaian wanita/lelaki
  • Koleksi peribadi
  • Komputer
  • Peralatan elektronik
  • Kaca mata
  • Perkakas fesyen
  • Makanan dan minuman
  • Perabot rumah
  • Peralatan hadiah
  • Peralatan pertanian
  • Emas & perhiasan
  • Barangan kosmetik
  • Aksesori telefon bimbit
  • Muslimah
  • Tudung 
  • Kasut
  • Textile
  • Permainan kanak-kanak
  • Jam
dan banyak lagi. Tak larat saya nak senaraikan satu persatu. Mungkin antara kategori yang saya senaraikan itu ada pembekal produk dropship untuk anda. Ini satu berita baik bagi penggemar buat duit secara online menggunakan kaedah dropship .

Usah risau, anda boleh pilih mana-mana kategori produk dropship kemudian cuba lakukan test market sama ada mendapat sambutan ataupun tidak produk tersebut. Jika ada sambutan yang menggalakkan, anda boleh cuba beli secara borong. Mungkin harga yang ditawarkan lebih murah. Pada masa yang sama anda boleh membuat keuntungan yang tinggi. Seronok !

Laman web yang menyediakan produk dropship dengan harga murah 

1. www.gdeal.com.my

Antara platform produk yang murah ditawarkan. Pembayaran yang mudah kerana ia menggunakan payment gateway. Saya juga ada membeli beberapa produk yang laku keras disini. Anda boleh terus order disini, penghantaran terus kepada pelanggan anda. Untuk pengetahuan, Gdeal memaparkan harga termasuk kos pos Semenanjung. Boleh dikira murah, manakala anda boleh buat untung lagi ? 

2. www.gomurah.com

Produk disini sangat banyak. Anda perlu daftar dahulu sebagai pengguna. Lepas tu kalau nak tahu harga kena submit quatation. Kat Gomurah ni boleh beli dengan kuantiti yang sedikit pada harga borong. Ini dah boleh jadi pembekal dropship anda. Ok, boleh masuk web Gomurah dan servei produk anda mahukan.


Jika anda mempunyai sedikit modal, apa kata anda borong sendiri barang niaga di TaoBao.com yang menawarkan pelbagai barangan isi rumah pada harga cun gitu. Sekarang, nak memborong di China dah mudah. Tak payah kesana pun boleh.. Dan anda boleh mark up 2x ganda apabila jual di Malaysia. Nak tau rahsia nya, Klik Sini

4. Anda mahu bergelar ushawan tudung

Apabila dah ada untung besar dalam dropship, anda boleh mencuba untuk membuat produk sendiri bermodalkan setakat termampu anda ada . Sendayu Tinggi Holding masa mula-mula menceburkan dalam perniagaan produk cuma bermodalkan RM400 sahaja, saya baca kat profil syarikatnya. Sekarang sudah jadi syarikat berprofil tinggi dengan outlet di setiap negeri dan beberapa syarikat baru.

5. Anda peniaga/usahawan dropship? Jangan ketinggalan membaca info dan maklumat berkaitan dropship secara asas di blog Dropship. Baca mengenai info dropship kat blog ni. Klik Sini

Sekian.

115 comments:

  1. saya berminat jadi ejen dropship.. whatsapp 0103690140 atau email: azizah43210@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. saya berminat jadi ejen dropship.. whatsapp 01125255472 atau email: izwanbinnoorhafizan@gmail.com

    ReplyDelete
  3. saya berminat jadi ejen dropship.. whatsapp 0103886358 atau email: turqshopbyfea@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. minat tak nak jadi dropshipper/pengedar tudung/jubah RATU?
      kalau minat, boleh pm saya kat FB page di bawah :
      https://www.facebook.com/pages/RATU-Stokis-Bandar-Kinrara-Puchong-Selangor/332837466916291?ref=aymt_homepage_panel

      Delete
  4. saya berminat jadi ejen dropship.. whatsapp 0148094502 atau emaiL
    fatinlove94@gmail.com

    ReplyDelete
  5. berminat nak jadi ejen dropship.. whatssup 0173074825 or email asbestos_19@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. say berminat utk jd ejen dropship..email saya shukranthankq89@gmail.com...

    ReplyDelete
  7. Agen dropship untuk pam blackhead diperlukan skrg

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum.sy berminat nak jd ejen dropship.whatsApp 0139423478, emel: ayu90_miler@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. as salam sy brminat, 0187788174 wasap

    ReplyDelete
    Replies
    1. BERMINAT DROPSHIP.. BLH WHTSAPP SAYA KE 0125939201

      Delete
  10. Berminat utk jd agent dropship please watsapp 0128346900

    ReplyDelete
  11. sy berminat whatapp sy 0162197970

    ReplyDelete
  12. Saya Berminat nk jadi dropship kasut lelaki wanita kanak2
    Wasap/telegram 0182476932

    ReplyDelete
  13. Saya Berminat nk jadi dropship kasut lelaki wanita kanak2
    Wasap/telegram 0182476932

    ReplyDelete
  14. Saya Berminat nk jadi dropship kasut.. Wasap 0182476932

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya hanya menulis review. Apa2 boleh hubungi mereka yg terlibat seperti yg dinyatakan.

      Delete
    2. saya berminat nak buat dropsjip. pm/ws 01125462773

      Delete
  15. Saya Azli Abd Aziz berminat utk agen drop ship, what app saya 01123624283 atau email abdazizazli@gmail.com

    ReplyDelete
  16. sya berminat jadi dropship pm wtsap 0172888869

    ReplyDelete
  17. Siapa yg buat dropship, whtsap sy 0107790931

    ReplyDelete
  18. saya berminat jadi agent dropship,whatapp saya 0103780799

    ReplyDelete
  19. saya berminat jadi agent dropship,whatapp saya 018-2959699

    ReplyDelete
  20. Saya berminat menjadi agen dropship produk kasut sneakers. Mohon whatsapp sy +60175360186, atau email amirazwanzamri@yahoo.com

    ReplyDelete
  21. Saya berminat agen dropship berhubung bulan ramadan ni..
    Mohon bantuanya.
    Thanks.
    +60183558767

    ReplyDelete
  22. Saya berminat dan hendak jadi dropship kasut sneakers, whatsapp saya +601121199231

    ReplyDelete
  23. Saya Berminat jadi agen dropship. Produk/barang pelbagai - +60175377366 Whatsapp.

    ReplyDelete
  24. Sy berminat untuk jadi droship sofiagunnersrita@gmail.com

    ReplyDelete
  25. sy berminat nak jadi agen dropship lieed83@gmail.com

    ReplyDelete
  26. sy berminat nk jadi agent dropship lieed83@gmail.com

    ReplyDelete
  27. sy sangat berminat nk jadi egen dropship plez whatsapp 0148247727 ye..

    ReplyDelete
  28. sy sgt berminat nk jadi egen dropship.plez whatsapp 0148247729

    ReplyDelete
  29. sy sgt berminat nk jadi egen dropship.plez whatsapp 0148247729

    ReplyDelete
  30. saya beminat jadi dropship.. whatsap +0601131639660

    ReplyDelete
  31. Saya minat nk jd ajen dropship.boleh tak email kt saya eidileqmal@gmail.com .. atau whatsapp saya kt +60109159692

    ReplyDelete
  32. sy sgt berminat nk jadi egen dropship.plez whatsapp 011 40303781

    ReplyDelete
  33. Sy bminat nk jd agen dropship.. Wasap 0133980194

    ReplyDelete
  34. Assalamualaikum. Sy sedang mencari agen dropship utk jam sy. Tidak perlu bayar utk menjadi ahli. Jika berminat whatsapp sy terus 'SAYA INGIN MENJADI DROPSHIP'

    ReplyDelete
    Replies
    1. SESIAPA YANG BERMINAT NAK JOIN DROPSHIP SAYA IAITU,TUDUNG,BRNGN KANAK2,JAM TANGAN,PAKAIAN,KASUT,BEG DAN KOLEKSI MOBILE,BOLEH PM SY DI NO 0198688820(WHTPP)

      Delete
  35. Assalamualaikum. Sy sedang mencari agen dropship utk jam sy. Tidak perlu bayar utk menjadi ahli. Jika berminat whatsapp sy terus 'SAYA INGIN MENJADI DROPSHIP'

    ReplyDelete
  36. Sya berminat nak jadi agen dropship.. Whatsapp 0168344174

    ReplyDelete
  37. Saya berminat untuk menjadi agen dropship
    zik0136219362.zz@gmail.com

    ReplyDelete
  38. Sya berminat nak jadi ejen dropship...whatsapp 0125413356

    ReplyDelete
  39. saya berminat nk buat dropship... email or pm saye. 0136298911 or kamalyawani@gmail.com

    ReplyDelete
  40. Saya berminat nak jd agen dropship sila email sy nazirahrasid@gmail. com

    ReplyDelete
  41. saya berminat jd agen dropship, email saya cheryl_py2004@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  42. Sy berminat nk jd dropship..whatsapp 0192760211

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya mencari dropship agent utk barangan spt handbag wanita, bag lelaki, jam tangan dll
      Berminat boleh wasap saya 0169678845. Tq

      Delete
  43. Sy fuad othman,sy berminat ingin mnjadi agen dropship produk2 tuan.No.h/p sy~0183508664/0173511982.Trima kaseh byk2..

    ReplyDelete
  44. Saya berminat menjadi agent dropship. Whatsapp 0127515171

    ReplyDelete
  45. Saya berminat menjadi agent dropship Whatsapp 0168008502

    ReplyDelete
  46. Sya berminat nak jadi agen dropship.. Whatsapp 0168008502

    ReplyDelete
  47. saya berminat jadi ejen dropship. whatssap 017-6489639 - wan

    ReplyDelete
  48. saya berminat jadi ajen dropship.
    Whatsapp - 0176489639

    ReplyDelete
  49. Saya sedang mencari agen dropship utk jual pakaian wanita spt Jubah, blouse, skirt Dan shawl.tiada modal diperlukan. Bole wassap 0134045056.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boley wassup details kat sy.. cara dan apa yg saya perlu buat lan 0195385051

      Delete
  50. saya berminat utk jadi agen dropship pakaian lelaki, boleh wasap saya 0136238576

    ReplyDelete
  51. Saya berminat nak jadi agen dropship.. Whatsapp 0192165263

    ReplyDelete
  52. Saya berminat nak jadi agen dropship.. Whatsapp 0192165263

    ReplyDelete
  53. Saya berminat jadi agen dropship 0136792352

    ReplyDelete
  54. Saya berminat untuk menjadi agen dropship. Wassap 0198402341

    ReplyDelete
  55. Saya berminat untuk menjadi agen dropship. Wassap 0198402341

    ReplyDelete
  56. Saya berminat untuk menjadi agen dropship. Wassap 0198402341

    ReplyDelete
  57. Saya berminat untuk menjadi agen dropship. Wassap 0176671455

    ReplyDelete
  58. Saya berminat untuk menjadi agen dropship. Wassap 0176671455

    ReplyDelete
  59. Saya berminat untuk jadi agen dropship.
    Wassap 0132824499

    ReplyDelete
  60. Saya berminat untuk jadi agen dropship.
    Wassap 0132824499

    ReplyDelete
  61. Saya berminat untuk menjadi agen dropship ...
    Whatsapp 01123315313 amy

    ReplyDelete
  62. Saya berminat untuk menjadi agen dropship ...
    Whatsapp 01123315313 amy

    ReplyDelete
  63. Sy mhu even drop ship..Wsp 0145390081

    ReplyDelete
  64. Saya berminat whatApp 0177474685

    ReplyDelete
  65. Saya berminat whatApp 0177474685

    ReplyDelete
  66. saya sedang mencari agent dropship untuk kasut... kepada yang berminat boleh whatsapp saya '' saya nk jadi dropship kasut'' ke 013 7225656... hanya untuk yang serius sahaja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam bos saya berminat pm saya bos...0128839468

      Delete
  67. Pm...wtssp please 01119030741

    ReplyDelete
  68. Saya berminat menjadi ejen dropship kasut whatapps sye di nombor 0137641013

    ReplyDelete
  69. sy bminat nk jd agent dropship
    hp 0134337933

    ReplyDelete
  70. wassap 011-10964391...saya berminat jd dropship

    ReplyDelete
  71. Yg ingin menjadi agent Dropship pm sy 01110786958

    ReplyDelete
  72. sy minat nak jadi dropship...0196700127

    ReplyDelete
  73. sy minat nak jd dropship utk pelbagai produk...

    ReplyDelete
  74. sy minat nak jd dropship pelbagai produk...pm sy 0196700127

    ReplyDelete
  75. Halo,kami adalah dropship platform di Malaysia, semua barang-barang yang dipaparkan adalah direct link ke owner's facebook ,supaya anda dapat mengetahui siapakah yang menjual barang itu,ini adalah untuk minimizekan risiko scam.
    Register company:
    http://dropshipmme.com/dropshipper/
    Start Business:
    http://dropshipmme.com/

    ReplyDelete
  76. Assalammualaikum...sy.nak.jd agen dropship...sila email sy di jamaliamohdzin@gmail.com atau whatsapp di 016-6677676

    ReplyDelete
  77. Salam, sy berminat. Boleh whatsapp sy 0179130691

    ReplyDelete
  78. Salaam, saya berminat untuk jadi agen dropship untuk kategori barangan berikut:

    1) Beg
    2) Buku
    3) Pakaian lelaki dan wanita
    4) Kasut
    5) Textile

    Boleh hubungi saya melalui whatsapp 012-6485948 atau FB saya https://www.facebook.com/FarihaMaju

    ReplyDelete
  79. Hi,
    If any one Looking for Dropshipper Baby Products, visit Littlekids Malaysia supplier.
    www.littlekids.com.my/drop-ship-special

    ReplyDelete
  80. saya pun minat jd agen dropship sila wasap 0105334423

    ReplyDelete
  81. saya berminat nak jadi dropship. dari brunei. boleh whatsapp/telegram saya +6738824340

    ReplyDelete
  82. Saya berminat nak jd agen dropship.0109673234.zieqozeeq@gmail.com

    ReplyDelete
  83. Saya berminat nak jd agen drophip.no saya 0109673234.email-zieqozeeq@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. syarikat EDZ memerlukan dropshipper untuk pakaian muslimah..Jika berminat sila emel kepada edzteam@edz.com.my atau whatsapp ke 0176559817

      Delete
    2. syarikat EDZ memerlukan dropshipper untuk pakaian muslimah..Jika berminat sila emel kepada edzteam@edz.com.my atau whatsapp ke 0176559817

      Delete
  84. Sye berminat jadi dropship. Pape bleh email sye.

    ReplyDelete
  85. syarikat EDZ (http://edz.com.my) memerlukan dropshipper untuk pakaian muslimah..Jika berminat sila emel kepada edzteam@edz.com.my atau whatsapp ke no 0176559817

    ReplyDelete
  86. Sy berminat jadi agen wasap sy : 0143811469
    Telegram : 01136217424
    Email: mdmwedgesshop@gmail.com

    ReplyDelete
  87. Sye berminat jadi dropship
    Whatsapp sye
    01110911355

    ReplyDelete
  88. Saya berminat mnaadi agen dropship sial wassap saya di 0165896939
    Atau email di ude3266@gmail.com

    ReplyDelete
  89. Saya berminat mnaadi agen dropship sial wassap saya di 0165896939
    Atau email di ude3266@gmail.com

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila komen. Sepatah pun ok. Tolong jaga etika komen anda. Komen yang sensitive akan dipadam tanpa NOTIS ^_^

Iklan Tajaan





Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my