Shopping Barang Bayi di Taobao

Seronok!

Berita baik buat ibu-ibu yang bakal menimang cahaya mata atau yang suka shopping online :)

Sebab pertama kali shopping barang bayi di Taobao, laman shopping barang dari China dengan harga yang cukup murah. Bukan setakat murah malah ia juga boleh diterima pakai dalam kehidupan. Anda nak cuba memborong di Taobao ?

p/s : Barang keperluan bayi selamat sampai kpd penerima.. Kami beli kat Taobao jer pun. Murah !

Dalam gambar ni saya beli bekung untuk ibu selepas bersalin, lepas tu kain balut baby, botol susu, botol makanan dan breastfeeding bra. Semuanya berjumlah RM66 inggit sahaja. Di Malaysia bekung saja pun dah RM50 inggit kan ?

Barang bayi di Taobao.com sangat banyak! Dari lah peringkat baru lahir sehingga kanak-kanak. Semua kelengkapan bayi turut dijual disana. Anda nak beli boleh usha2 disana. Bukan apa, harga yang ditawarkan juga berbaloi walaupun anda nak beli satu barang.

Dengan keadaan ekonomi sekarang ni, kita kenalah berjimat cermat. Order di Taobao klik jer barang yang anda nak pastu tunggu sampai dalam masa 7-10 hari bekerja sahaja. Jimat minyak kereta, tol dan kos parking !!

Klik sini >>Rahsia Membeli di Taobao,com<<.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila komen. Sepatah pun ok. Tolong jaga etika komen anda. Komen yang sensitive akan dipadam tanpa NOTIS ^_^

Iklan Tajaan





Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my