Hilangkan Jerawat Dengan Krim Jerawat AIKEN

Hi uollss,

Pernah kan kalau pergi drugstore anda buntu nak pilih ubat jerawat. Maklumla, jerawat di muka selalu on off membiak tatkala kita tersalah guna produk, makan tak berpantang dan juga kes alahan. Jerawat yang timbul merimaskan, kita rasa nak cepat-cepat dia benam dan get out daripada muka ye takk??

 Pernah cuba AIKEN Pimple Cream?

1 tiub kecil comel camni 20ml

Memandangkan tiub nya kecil dan mudah saja dibawa kemana-kemana serta mudah sapu di kulit muka menjadikan produk ni saya love sangat. Lagipun berbaloi berbanding jenama lain kerana harga nya agak mesra poket

Tekstur krim yang mudah meresap

Krim jerawat AIKEN tidak bercampur gaul dengan bahan-bahan mungkin boleh menyebabkan alahan lain pada kulit. Bahan-bahan yang selamat semestinya menjadi pilihan utama. Krim ni tidak mengandungi trisclosan, paraben, mineral oil, alcohol dan juga colourant

Jadinya, boleh tempek di jerawat kalian dengan selamat. Pakai 2x sehari pagi dan malam pun mampu mengecutkan jerawat dengan jaya nya. Saya dah cuba lama dan berkotak-kotak saya beli di Guardian tambahan kalau ada sale memang kita beli banyak lah 

Rupa box depan, cari macam ni ye

Krim jerawat AIKEN :
  • Melindungi kulit dari jerawat secara semula jadi
  • Menembusi jauh ke dalam kulit
  • Menyasarkan kulit yang mudah berjerawat & menghilangkan minyak berlebihan
  • Kulit akan kelihatan lebih clear dengan kemasan matte
Ramuan utama menggunakan minyak tea tree yang mampu membunuh kuman-kuman jerawat sekaligus merawat keradangan kulit anda daripada pembentukan jerawat. Pastikan anda menyapu krim jerawat AIKEN 2x sehari bergantung kepada tahap keseriusan jerawat uolls lah

Pandangan belakang tiub AIKEN Tea Tree Pimple Cream

Sekian, review ini olahan sendiri dan berbeza mengikut individu. Yang pasti ia adalah review PERCUMAAA !!! 

No comments:

Post a comment

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila komen. Sepatah pun ok. Tolong jaga etika komen anda. Komen yang sensitive akan dipadam tanpa NOTIS ^_^

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | 2013-2020