Koleksi Set Bersalin Mampu Milik ( Spa & Ma )

As salam,

Saya pasti ramai wanita selepas bersalin tercari-cari set bersalin siap untuk pantang kan dalam masa 60 hari. Bukan apa, set bersalin sekarang kan banyak dalam pasaran Malaysia dengan pelbagai jenama dan produk. Apa pun pilihan di tangan masing-masing. Berpantang ni penting untuk kesihatan masa depan. Saya tengok orang sekarang pantang belum habis tapi sudah ke hulu ke hilir gamaknya... hihi. Jangan buat macam tu, nanti badan u olss sakit.

Set bersalin yang menjadi pilihan mestilah murah, disamping produk/items yang disertakan adalah banyak? Betul tak.. serta elok, berpatutan, terbaik, dan berbaloi untuk kegunaan berpantang selama 60 hari. Kalau anda di kampung mungkin untuk mencari herba kampung mudah sebaliknya jika anda berada di bandar maju set berpantang siap lengkap dijual secara online atau offline. Kini anda juga berpeluang membeli set berpantang secara online di  sini

Antara contoh set bersalin pilihan wanita Malaysia antaranya ialah seperti berikut :


Sari Yanti pengguna set bersalin Spa & Ma ni.
  • Sangat praktikal kerana setiap set didatangkan dengan 11 jenis produk yang terbaik dan terpilih sahaja mengikut keperluan ibu yang sedang berpantang.
  • Sangat fleksibel dan lengkap dimana ianya sangat sesuai digunakan oleh ibu yang bersalin secara normal atau  secara pembedahan.
  • Bertindak menyeluruh dalam memastikan para ibu mendapat penjagaan dan belaian yang sempurna dari segi kesihatan dalaman dan kecantikan luaran.
  • Ringkas dan mudah terutama untuk ibu moden bagi melalui pengalaman tempoh berpantang umpama di spa.
  • Produk Bumiputera yang mempunyai kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia.
  • Terbukti bersih dan halal.
  • Setiap produk yang dipasarkan adalah berkualiti tinggi dengan harga ekonomi.
Set bersalin terbaik untuk ibu-ibu @ momies yang tercari-cari set bersalin mudah digunakan dan juga berpatutan. Dengan kehebatan produk yang dibekalkan dalam set ini, anda lebih kekal sihat & jelita walaupun sudah melahirkan anak.

KELEBIHAN SET BERSALIN SPA & MA:

Ringkas dan mudah terutama untuk ibu moden bagi melalui pengalaman tempoh berpantang umpama di spa HANYA DARI RUMAH..


11 PRODUK PREMIUM :

SET MAKAN
  • Virgin coconut oil (130ml) - meningkatkan sistem pertahanan badan, melancarkan sistem penghadaman dan mengelakkan sembelit, mengatasi masalah keputihan ketika hamil, mengurangkan kesan penuaan dan kedutan pada kulit, menghilangkan parut jerawat dan kesan regangan bagi wanita hamil, mengatasi masalah jerawat berminyak dan kering,

** Cara pengambilan: ambil 1 sudu besar 2 kali sehari
  • Gamat Emulsion (245ml)- membantu menyembuhkan luka pembedahan, memulihkan sistem peranakan, mengembalikan tenaga dan mengelakkan keletihan, membaiki sel-sel yang rosak, melegakan lemah badan selepas bersalin, memperbaiki tekstur kulit supaya lebih licin,

** Ambil 1 sudu besar 2 kali sehari
  • Jamu Ratu Dara - Merapatkan dan menghangatkan bahagian intim wanita, merawat keputihan, mengembalikan tenaga wanita, melancarkan perjalanan haid, membantu mengatasi senggugut ketika haid, membantu proses kitaran haid kembali normal, membantu mengeluarkan sisa darah haid yang tidak lawas, membantu menguatkan rahim bagi wanita lepas bersalin, membantu memperbanyakkan susu ibu, membantu memulihkan dalaman wanita, melawaskan pembuangan air besar dan kecil,

**Cara pengambilan: ambil 2 kapsul 2 kali sehari

SAPUAN
  • Pilis Herba (50g) - terus sapu didahi, mengelakkan angin masuk dalam kepala, buang angin,mengurangkan keletihan, mengurangkan gelap mata

  • Shape-up Lotion (150ml) - melancarkan peredaran darah yang tersumbat, membakar lemak dan melangsingkan badan, membuang angin dalam badan, mengatasi kembung, mengatasi selulit

  • Minyak Seri Herba (50ml) - melegakan sakit sendi dan tulang, mengatasi masalah kekejangan otot, melancarkan peredaran darah, membantu membuang angin dalam badan, mengurangkan regangan pada kulit selepas bersalin, mengatasi kembung perut, menghilangkan rasa lenguh, melegakan sakit pinggang.


UNTUK PAKAI
  • Tungku Herba (200g) - mengempiskan dan membuang angin dalam perut selepas bersalin, mencairkan ketulan darah dan melancarkan perjalanan darah, melegakan sakit sendi dan sengal pada tubuh, mengecutkan rahim dan urat yang kembang selepas bersalin dan memanaskan badan

**Cara penggunaan: Basahkan tungku dengan sedikit air agar lembab. Kukus @ panaskan tungku herba selama 20 minit, Lapikkan kain dibadan sekirangnya tungku agak panas sewaktu bertungku. Tekan tungku perlahan-lahan pada pangkal paha, berhampiran ari-ari/bawah pusat, diatas perut dan tumit kaki. Panaskan tungku semula sekiranya menjadi kurang panas. Pastikan ia kering sepenuhnya sebelum disimpan utnuk kegunaan semula.

  • Bengkung Ratu -panjang dari bawah payudara hingga bawah pinggul


MANDIAN
  • Lulur Frangipani (250g) -mencantikkan kulit, menanggalkan sel kulit mati, memperbaiki tekstur kulit, mencerahkan kawasan lutut, siku, celah lengan, melembapkan kulit, melindungi kulit dari sinaran UV, menghindari bau badan dan peluh berbau.


  • Herba Mandian Spa (5g x 10 uncang) - mengurangkan angin dan membuang toksin dalam badan, melancarkan peredaran darah, membantu melegakan sendi dan saraf yang tegang, mencegah bakteria dan kulat, menyingkirkan sel sel kulit mati pada tubuh, mengatasi masalah keputihan, memecahkan lemak, menegangkan otot dalaman vagina, mewangikan dan menyegarkan badan serta menghilangkan bau hanyir


** Cara guna - masukkan 1 uncang herba mandian ke 3 gayung air, rebuskan uncang sehingga mendidih dan mengeluarkan bau wangi(15-30 minit), campurkan air rebusan bersama air biasa sehingga mencapai suhu yang sesuai untuk mandi, jirus air herba mandian spa ke seluruh badan dari leher ke bawah secara perlahan, keringkan uncang yang telah digunakan di tempat yang panas/terbuka untuk penggunaan selanjutnya.

  • Feminine Wash(100ml)- membasmi kulat serta kuman, mengelakkan keputihan, mencegah jangkitan kuman. memelihara kulit, mengharumkan miss V, mengawal kelembapan, mempercepatkan pemulihan luka selepas bersalin.


HARGA:
Harga runcit RM299...Selepas potongan RM290 siap pos dalam Malaysia. Set bersalin spa & ma termurah anda boleh beli online saya. Tunggu kami poskan jer k..

Nak tempah mudah je, boleh SMS/Whatapps ke 013 3049082

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila komen. Sepatah pun ok. Tolong jaga etika komen anda. Komen yang sensitive akan dipadam tanpa NOTIS ^_^

Iklan Tajaan





Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my