Qu Puteh Million Cell Atasi Kulit Berkedut

Salam,

Penuaan seringkali kita ingat muka berkedut.. Kalau dah berkedut rasa hilang keyakinan kan? Jangan risau, ini fenomena biasa terjadi jika wanita sudah menjangkau umur lewat 30-an mulai kelihatan. Cuba lihat muka anda? Ada wrinkles kelihatan? hehe. Jangan risau, tips kesihatan kali ini dari Qu Puteh Million Cell ..

Kolagen dalam kulit kita dah mulai berkurang sebab tu kulit jadi kendur dan ia kelihatan kedut diluar. Kolagen badan akan berkurang peratusnya jika umur meningkat. Sebab itu kita ditekankan untuk mengambil supplement tambahan bagi menggantikan keperluan badan yang tidak mencukupi semasa diet seharian anda. 

Dengan Qu Puteh Million Cell bukan sahaja anda nampak muda, tetapi kulit anda yang berkedut itu dapat dipulihkan dalam jangka masa tertentu. Dengan pengambilan Qu Puteh Million Cell secara berterusan dapat membantu proses pembinaan semula jaringan kolagen badan.

Jika anda nak cuba Qu Puteh Million Cell  saya syorkan anda mendapatkan yang original dan tulen dipos dari outlet Vida Beauty ...


Antara kebaikan Qu Puteh Million Cell :
  • Alami pencerahan ketara seawal seminggu
  • Merawat kulit yang bermasalah, jerawat dan pigmentasi
  • Rambut menjadi sihat, kuat dan halus bersinar
  • Mengurangkan rekahan pada kulit kaki
  • Menstabilkan kitaran haid dan hormon
  • Merawat resdung dan migrain
  • Menguatkan otot, sendi & tulang
  • Menambahkan penghasilan susu badan ibu yang baru melahirkan anak
  • Energy booster yang mampu membuat anda bertenaga & mengatasi kelesuan
  • Mengatasi masalah senggugut
  • Mengatasi masalah sembelit dan buasir
  • Membantu mangatasi masalah berat badan yang berlebihan
Para pengguna boleh merasai kebaikkan Qu Puteh Million Cell dalam masa beberapa minggu penggunaan sahaja. Nasihat saya, amalkan makanan bernutrisi ini dengan teratur dan pastikan anda mengambil makanan berkhasiat & bersenam.
Harga sebotol RM288 & PENGHANTARAN menggunakan POSLAJU ( Terhad untuk 49 29 terawal sahaja )
Untuk tempahan Whatapps 'QU PUTEH MILLION CELLke 013 3049082 

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila komen. Sepatah pun ok. Tolong jaga etika komen anda. Komen yang sensitive akan dipadam tanpa NOTIS ^_^

Iklan Tajaan





Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my