Kebaikkan Minyak Argan & Qu Puteh Million Cell

Minyak argan juga dikatakan minyak yang banyak manfaat dalam perawatan. Khusus nya untuk kecantikkan. Minyak argan sudah wujud lama dah dan diguna meluas di dunia. Minyak argan juga antara bahan formulasi utama dalam Qu Puteh Million Cell.


Keberkesanan Qu Puteh Million Cell Original

Qu Puteh Million Cell menjadi amalan pengasas Vida Beauty untuk tampil yakin & sihat. Dengan rumusan bahan bahan semulajadi menjadikan produk ni terbaik untuk wanita moden masa kini. Anda dirumah juga patut mencuba Qu Puteh Million Cell . Cantik di luar & sihat didalam gituuu ~~

Antara kebaikan Qu Puteh Million Cell :
  • Alami pencerahan ketara seawal seminggu
  • Merawat kulit yang bermasalah, jerawat dan pigmentasi
  • Rambut menjadi sihat, kuat dan halus bersinar
  • Mengurangkan rekahan pada kulit kaki

Manfaat Epal Hijau & Qu Puteh Million Cell

Hai,

Sudah minum jus epal? Epal hijau yang anda blender buat jus tu sebenarnya bagus untuk cuci perut. Walaupun rasa masam tapi epal ini mempunyai manfaat untuk kesihatan manusia. Di Pasaraya banyak spesis epal yang dijual, Yang saya nak cerita hari ni Apple Malus Domestica ..

Malus domestica adalah antara epal hijau yang digunakan dalam formulasi Qu Puteh Million Cell. Kenapa ya ? Epal ini juga popular digunakan dalam pelbagai produk kesihatan & kecantikkan kerana mengandungi stem cell yang bagus untuk kesihatan kulit uolss...

Epal Malus domestica juga antara spesies epal yang tersohor didunia. Ia juga tumbuhan renek sehingga boleh mencapai 8 meter tinggi. Bayangkan?? Satu pokok tu penuh dengan buah epal jenis ini, rasa geram tak !! Buah yang lebat merimbun, wouuu !! Geram kan ...Kalau tiba musim ia berbunga memang cantik dan buahnya hijau kekuningan camtu sedap di makan mentah serta ranggup habiss.. 

Malus Domestica

Qu Puteh Million Cell Atasi Kulit Berkedut

Salam,

Penuaan seringkali kita ingat muka berkedut.. Kalau dah berkedut rasa hilang keyakinan kan? Jangan risau, ini fenomena biasa terjadi jika wanita sudah menjangkau umur lewat 30-an mulai kelihatan. Cuba lihat muka anda? Ada wrinkles kelihatan? hehe. Jangan risau, tips kesihatan kali ini dari Qu Puteh Million Cell ..

Kolagen dalam kulit kita dah mulai berkurang sebab tu kulit jadi kendur dan ia kelihatan kedut diluar. Kolagen badan akan berkurang peratusnya jika umur meningkat. Sebab itu kita ditekankan untuk mengambil supplement tambahan bagi menggantikan keperluan badan yang tidak mencukupi semasa diet seharian anda. 

Dengan Qu Puteh Million Cell bukan sahaja anda nampak muda, tetapi kulit anda yang berkedut itu dapat dipulihkan dalam jangka masa tertentu. Dengan pengambilan Qu Puteh Million Cell secara berterusan dapat membantu proses pembinaan semula jaringan kolagen badan.

Jika anda nak cuba Qu Puteh Million Cell  saya syorkan anda mendapatkan yang original dan tulen dipos dari outlet Vida Beauty ...

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | 2013-2021