Review Produk Dn Hans Gold, Rahsia Nampak Muda Gituuu..

As Salam,

Bersua kita kembali pada tahun yang barakah ini. Ok, straight to the point hari ni saya nak review pasal produk kotak kuning yang sungguh lama dalam pasaran tempatan iaitu Dn Hans Gold.. Tuan/Puan dah cuba produk hebat ini?

Mengikut pengguna, ramai berpuas hati dan tidak mahu bertukar produk lain setelah mencuba Dn Hans Gold. Pada saya, mungkin kebaikkan Dn Hans Gold ini sudah sebati dan serasi dengan kulit mereka. Belum cuba belum tahu, dah cuba nak lagi !!

Tagline Beauty In Action Inside-Out bertepatan dengan produk ini. Anda tak sepatutnya tidak takut untuk kelihatan tua dari usia kerana Dn Hans Gold boleh memulih serta memperbaiki sel-sel agar kembali sihat. Anda pun teruja kelihatan lebih muda, menawan dan berseri-seri. 




Dan lagi satu, u olss nak tau. Dn Hans Gold ini bukan sahaja boleh dimakan oleh wanita bahkan orang lelaki juga boleh kerana bahan utama produk ini berasaskan bahan-bahan utama Polysakarida, Stem Cell, Vitamin C, Vitamin E, Collagen dan buah-buahan terpilih....Perlu diingatkan tidak ada sebarang herba wanita terkandung dalam produk ini seperti manjakani, serapat, mas cotek, dsbgnya.


Korang kena tahu keistimewaan dan kebaikkan produk DN Hans Gold ini merangkumi untuk kulit, mata, sendi, rambut, tumit kaki pecah pun boleh dirawat dan banyak lagi. Kebaikkan lain Dn Hans Gold seperti berikut :
  1. Menganjalkan & meremajakan kulit
  2. Melambatkan proses penuaan
  3. Memulihkan tekstur kulit dan lebih muda
  4. Mengecilkan pori-pori terbuka
  5. Membantu mengurangkan kedutan halus
  6. Meningkatkan daya pencerahan kulit
  7. Mengurangkan masalah jeragat
  8. Masalah kuku dan tumit pecah
  9. Masalah luka luaran/dalaman
  10. Membantu mengatasi masalah gastrik
  11. Mengurangkan masalah bersin
  12. Mengatasi masalah kesukaran tidur
  13. Membantu mengatasi masalah kerap demam
  14. Membantu mengatasi masalah lemah badan
  15. Meningkatkan sistem imunisasi badan
  16. Sesuai untuk wanita selepas bersalin


Okey, cara guna Dn Hans Gold sangat mudah tau. Tuang masuk mulut je tanpa dibancuh air.. Saat artikel ini ditulis saya baru sahaja mencuba satu sachet di pagi hari semasa perut kosong.



Ermmm, rasa nya sedap. Boleh makan. Dia berbentuk serbuk, mudah larut dalam mulut. Yang pastinya rasa masam-masam manis. Sepeket kecil beratnya 3gm sahaja sudah memadai untuk keperluan tubuh kita semua. 


Ini lah wajah packing terbaru Dn Hans Gold yang saya tempah semalam . Selamat sampai ke rumah. Terus selfie satu pic !! haha.. 



Tu bahan bahan dalam Dn Hans Gold... Sekotak Dn Hans Gold didatangkan dengan packing 15 sachet dan 30 sachet. Ada muka model kat kotak baru. Lawa lagi ... 




p/s : Ni testimoni pembeli DN HANS GOLD

Jadikan Dn Hans Gold sebagai makanan tambahan anda hari ini. Oh ya.. Bagi yang berminat untuk mencuba supplement yang masuk tahun ke-13 dalam pasaran ini Saya mengesorkan anda mendapatkan sekarang dengan wakil dibawah.
Sebarang tempahan akan mendapat diskaun dari harga asal untuk anda pembaca blog ini sahaja ya. Dan penghantaran percuma diberikan.

1 comment:

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila komen. Sepatah pun ok. Tolong jaga etika komen anda. Komen yang sensitive akan dipadam tanpa NOTIS ^_^

Iklan Tajaan





Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my