Cara Bisnes Instagram & Buat Jualan di Instagram

Hi pembaca budiman !

Sekarang ni, instagram memang sedang hot! maka berpusu-pusu orang buat bisnes di instagram . Jika anda salah seorang seller online, anda kena tahu cara berbisnes di Instagram secara lebih terperinci supaya pesaing tak dapat menghidu taktik jualan anda.. 

Sudah ramai yang mula buat jualan "meletup-letup" di instagram! .. Salah seorang daripanya, Tuan Nigel Ong!

Dulu... dia banyak jual barang-barang yang dia borong dari china secara online di Facebook. Tapi sekarang, banyak jualannya diperolehi dari instagram pula.

Dalam masa yang sama, ramai juga yang bertanya kepada beliau, bagaimana beliau meletupkan jualan produk beliau di instagram? Nak tahu cara bisnes dia Instagram ?

Idea pemasaran kita juga kena ‘gila’. Teknologi berlalu terlalu pantas. Kita tak boleh dah nak guna cara lama yang biasa-biasa tu.

Tindakan kita perlu agresif sepantas peredaran teknologi & masa.

Sekarang semua maklumat di hujung jari …

Kita kena pandai kaji trend terkini kegemaran rakyat Malaysia…

  • Di mana mereka berkumpul?
  • Di mana mereka bersembang?
  • Di mana mereka lebih banyak luangkan masa?

Jika kita tidak endah semua perkara yang berlaku di sekeliling kita, maka bersedialah untuk rugi bertimpa-timpa…

Iklan kita akan boring & tiada sambutan..

Untuk memudahkan perkongsian ilmu, maka, beliau telah menulis ebook panduan step-by-step bagaimana beliau menggunakan instagram untuk meletupkan jualan produk-produk beliau!

Hampir 2-3 bulan juga untuk tuan Nigel Ong siap menulis ebook ini!

Tapi kini, ia sudah pun siap!

Dalam ebok ni, Tuan Nigel Ong menunjukkan step-by-step bagaimana untuk menambahkan bilangan follower di instagram menggunakan teknik yang paling mudah serta bagaimana untuk meningkatkan jualan.

Turut disertakan juga.. 4 ebook bonus yang sangat menarik!

Jika anda nak tahu pasal bisnes di instagram ini, boleh klik link dibawah!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila komen. Sepatah pun ok. Tolong jaga etika komen anda. Komen yang sensitive akan dipadam tanpa NOTIS ^_^

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my