Panduan Jual Tudung Sendiri Secara Online

Hai,
Anda minat nak buat bisnes tudung jenama sendiri tapi tak tahu cara nak mulakan bisnes tudung ? Anda fikir modal kena besar? Oh~ tidak sama skali..

Saya melihat sekarang ramai orang dah mula beralih untuk memilih bisnes online sebagai sumber pendapatan tambahan. Rugi jika tidak anda join skali.. Nak jual tudung pun boleh  !!

Bila kita nak buat bisnes tudung ni, memang ada banyak juga benda yang perlu kita tahu ..
  • Di mana nak cari supplier?
  • Apa tudung yang disukai oleh pasaran?
  • Kain jenis apa yang mahu digunakan?
  • Mana nak cari tukang jahit?
  • Berapa harga nak letak?
  • Macam mana nak ambil gambar yang menarik?
  • Kat mana nak jual?
  • Macam mana nak buat ayat iklan?
  • Macam mana nak tahu apa tudung yang pelanggan suka?
  • Dan macam-macam lagi perkara dan persoalan yang muncul!

Namun begitu, berita baiknya... Dalam sibuk-sibuk menjual tudung ini. Rakan penulis telah meluangkan masa lebih kurang sebulan, untuk menuliskan segala rahsia dan juga pengalaman dia sepanjang berkecimpung di dalam perniagaan tudung ini!

Apa yang menarik, ada satu bab di dalam ebook ini, dia ceritakan Bagaimana Penulis Menjana Untung RM15k Dalam Masa Sebulan menjual tudung di bulan Ramadhan hanya secara online sahaja!

Dalam bab ini, penulis juga tunjukkan secara step-by-step, bagaimana dia membuat persediaan serta strategi di dalam menghasilkan keuntungan sebanyak itu. Saya pasti, jika anda baca pengalaman dia, anda juga boleh buat seperti yang dia buat, malah, mungkin lebih baik dan lebih banyak lagi keuntungan yang akan anda peroleh !


Alhamdulillah.. Lepas curi-curi masa sedikit selama lebih sebulan... maka, akhirnya..... Terhasilah EBOOK RAHSIA BISNES TUDUNG ini...KLIK SINI

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila komen. Sepatah pun ok. Tolong jaga etika komen anda. Komen yang sensitive akan dipadam tanpa NOTIS ^_^

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my