Resepi Biskut Raya

As salam,

Hari raya dah nak dekat. Korang dah prepare apa untuk raya? Baju dah beli atau siap jahit. hihi. Jangan lupa kuih raya yang sedap tau. Ade perancangan nak buat biskut raya tak. Kalau nak cuba boleh guna resepi ini ...

Resepi biskut raya 2015 ini sangat mudah dan tak perlu ingredients yang loaded sama sekali. Hanya boleh dibeli dipasar raya berdekatan rumah sahaja..By the way, resepi biskut ini boleh digunakan sekali dengan alat buat biskut, Press Cookies.

Resepi biskut raya memang la kena yang mudah dan menjimatkan masa membuat.. 

Resepi Biskut Kelapa Rangup

Credit pic to Cikepel Blog

Biskut Kelapa Rangup


Resepi Biskut Dahlia

Salam,

Saya suka makan biskut Dahlia. Resepi yang saya cari kat Google sahaja.. Biskut dahlia ni yang susahnya nak buat bunga dia. Kalau pergi hari raya masa tu, ramai jiran-jiran buat biskut dahlia ni sebab dia tak de lah berminyak sangat masa makan. Rasa pun ranggup dan sedap !

Sumber : Rasa

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | 2013-2021