Cara Dapatkan Tiket Penerbangan Murah Ke Guangzhou, China

Salam, 

Untuk pergi ke negara China kita kena servei tiket murah dari biasa. tak gitu? Memakan kos yang tinggi sudah termakan modal pusingan perniagaan anda. Terdapat beberapa buah syarikat penerbangan untuk ke Guangzhou direct dari Kuala Lumpur. Perjalanan ke Guangzhou memakan masa lebih kurang 4 jam 10 minit.

Airasia 


Penerbangan Airasia adalah tumpuan bagi para peniaga untuk ke Guangzhou sebab tiket yang ditawarkan juga murah dan berpatutan. Kalau rezeki anda dapat, pergi balik tak sampai seribu pun.. Bawah RM1000 lagi ok kan... Air Asia juga menambah jumlah penerbangan pergi balik antara KL dan Guangzhou kerana permintaan untuk laluan udara tersebut menjadi pilihan utama...

Screenshot dari Airasia.com tentang harga tiket semasa promosi. ( KL - Guangzhou)

Yang ni pula screenshoot harga tiket dari  (Guangzhou - KL)

Dengan adanya tiket murah seperti ini, ia menjadi keistimewaan buat para peniaga untuk pergi memborong barang dari China pada bila-bila masa kan .. Sebab jadual waktu penerbangan adalah fleksibel. Berdasarkan screenshoot tu sehari 3-4 kali Airasia membawa penumpang terus dari KL ke Guangzhou .. Anda dah tak sabar nak memborong?

Antara pengakutan udara syarikat lain seperti MAS pun turut menyediakan penerbangan ke Guangzhou, tapi harga tiket saya tau agak mahal sedikit...

Memborong dati Taobao

Kini, anda nak memborong sudah tentu boleh beli melalui website Taobao sahaja. Antara kebaikkan anda dapat seperti :
  • Jimat masa
  • Tak payah sibuk2 servei tiket murah
  • Modal beli tiket dapat dilaburkan untuk beli barang niaga
  • Tunggu dirumah, semua diposkan
  • Harga murah
Apa tunggu lagi, mari memborong di China tapi secara online je, klik sini kalau ugaiss nak tau cara nya ..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila komen. Sepatah pun ok. Tolong jaga etika komen anda. Komen yang sensitive akan dipadam tanpa NOTIS ^_^

Iklan Tajaan





Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my