Kelebihan Berniaga Di Shopee

Cara berniaga sekarang sudah banyak berubah. Masing-masing sudah mengenali Shopee. Tidak cukup di Facebook, Shopee sudah mengiklan platformnya di Tv dan yang terbaru syarikat tersebut sudah menggunakan khidmat artis dari Korea


Beruntung la kan sesiapa yang sudah membuka kedai online di Shopee. Mendapat ribuan trafik yang sibuk mencari barang keperluan mereka. Kiranya anda berniaga di platform yang terkenal dan sudah ada pelawat setia setiap hari malahan setiap bulan

Di Shopee, bukan anda jer ada kedai online. Jenama besar pun sudah mengonlinekan syarikat mereka! Milo pun dijual online kan. Sebab tu lah shopee juga selalu buat promosi tak terjangkau agar pelawat setianya tak lari ke lain haha

Artis pun ada menjual di Shopee. Promote barang kat instagram lepastu beli je barang kat shopee. Dia org tak payah urus wasap pelanggan yang memeningkan dan banyak ragam. Kalau artis dah guna, takkan la uolss tak nak!

Memulakan perniagaan sendiri lebih baik kecil-kecilan dan menjimatkan. Kalau anda nak upah website sendiri kena ada modal besar, lepas tu website kena promote lagi. Kalau kat Shopee hari-hari trafik masuk!

Ini lah peluang anda nak buat duit tepi!



No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila komen. Sepatah pun ok. Tolong jaga etika komen anda. Komen yang sensitive akan dipadam tanpa NOTIS ^_^

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my