Borong Barang Bayi di TaoBao

Salam, bagi mereka yang berminat berniaga !

Khas untuk usahawan barang bayi, kalau anda jual barang bayi secara online ini peluang untuk anda buat untung secara maximum. Anda tak perlu pergi China pun nak borong barang bayi. Perkakas bayi seperti baju, seluar, kain lampin, baju budak, dan banyak lagi boleh dapat kat Taobao je. Nak tahu lebih lanjut?

Berita baik juga untuk dropshipper yang berminat menjual barang bayi. Anda tak ada modal banyak kan? Kalau stakat RM500 tu dah rasa ok untuk memulakan perniagaan internet ni lah jual barang bayi. 

Pernah anda terfikir sebuah laman web Taobao? Uolss tau tak, kebanyakkan pemborong ambil barang kat sana. Dah la boleh dapat dengan harga superb murah. Memang beruntung banyak kalau anda balik jual di Malaysia. Cuba tengok barang beby kat bawah ni? 


Harganya pula adalah tidak terlalu mahal seperti AliExpress dan juga tidak terlalu murah seperti Alibaba.com . Jadi ianya "just nice!". Sangat sesuai untuk pemborong-pemborong kecil mendapatkan bekalan bagi memulakan perniagaan mereka secara kecil-kecilan.



Ini adalah rahsia yang paling-paling-paling penting. Jika anda menyangka anda boleh terus pergi ke website TaoBao dan membeli barang disana seperti anda biasa membeli di website-website e-commerce yang lain! SALAH !!

Anda sedang melakukan KESILAPAN YANG SANGAT BESAR!

Berita baiknya, saya tunjukkan kepada anda secara langkah demi langkah beserta secreenshoot-secreenshoot, bagaimana anda boleh membeli barangan di TaoBao dengan cara yang SELAMAT dan BETUL!.Ketahui tips memborong barang bayi terus dari kilang terbesar di China, Klik Sini

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila komen. Sepatah pun ok. Tolong jaga etika komen anda. Komen yang sensitive akan dipadam tanpa NOTIS ^_^

Iklan Tajaan





Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my