Tiket Flight Murah Tempah Di Traveloka

Hai,

Pernah tak anda membuat tempahan tiket flight secara online? Mesti pernah kan kalau selalu pergi travel. Mungkin anda belum tahu lagi bahawa di Traveloka pun boleh menempah tiket kapal terbang murah domestik malahan antarabangsa pun boleh. Selain tiket kapal terbang, portal ini turut menyediakan kemudahan menempah hotel secara online.

Saya lebih suka menempah tiket domestik seperti MAS dan Malindo Air di Traveloka sahaja tanpa log in website airlines.


Boleh layari : https://www.traveloka.com/en-my/


Berikut adalah contoh :


Harga pergi balik dari KUL - BKI : RM380.54. Ini harga di website Malindo Air

Bagaimana pula di Traveloka?


Harga sebelum diskaun... RM381.11



Ini adalah harga di Traveloka selepas menggunakan kupon diskaun, anda jimat RM57.80 dengan jumlah perlu bayar ialah RM323.47
p/s: Masukkan kod kupon diskaun di halaman pembayaran

Kalau nak beli tiket di Traveloka, better pilih premium airlines sebab harga siap bagasi & makanan disamping dapat berjimat jika ada kupon diskaun..

Untuk mendapatkan kupon diskaun boleh cuba tengok di link ini : https://www.traveloka.com/en-my/promotion

Untuk pengetahuan semua, kupon diskaun adalah berubah-rubah.. Anda kena selalu melawat website Traveloka yaa. Kekadang boleh dapat RM80 off untuk tiket kapal terbang.. Kupon tak boleh diganti dengan wang tunai, Sah untuk penggunaan satu kali semasa tarikh promosi sahaja.

Pembayaran Pun Senang !

Anda boleh menggunakan online banking, credit card atau & 7E. Sekarang, rata-rata sudah ada online banking kan? Mudah laa pasni kalau nak booking tiket..

Support di Traveloka pun cepat, anda boleh emelkan atau Live Chat sahaja.. Boleh tanya berkaitan order dan sebagainya..

So, lepas ni sudah boleh servei tiket di Traveloka. Kalau berkenan boleh terus beli.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila komen. Sepatah pun ok. Tolong jaga etika komen anda. Komen yang sensitive akan dipadam tanpa NOTIS ^_^

Iklan Tajaan





Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my