Bisnes Dropship & Bisnes Borong

As salam,

Bisnes Dropship

Anda seorang dropshipper? Bagus idea dan usaha anda tu, skrg kan semua orang ada laptop & smartphones. Kan rugi je kalau guna benda tu tanpa menghasilkan pendapatan untuk kita. Paling kurang masuk la duit poket sebulan2. Baru lega nak bayar bil telefon, bil Astro, bil internet dan pelbagai.

Dropship mudah uolss nak buat. Just jual produk orang lain dan ambil untung atas jualan tersebut. Tugas anda adalah promosi produk sahaja dan buat tempahan dengan pembekal anda. Tugas mereka adalah mengepos barang yang anda order. Mudah sekali lihat, tapi pastikan pembekal anda yang jujur.

Rata-rata peniaga online ada join dropship kasut, bag, pakaian, kuih raya, acuan kuih, permainan bayi, barang bayi, dan banyak lagi. Ada antara mereka sudah merasa pendapatan 3-4 angka sebulan. Jadi, saya mengajak anda buat bisnes dropship. Langkah awal tanpa modal besar.

Jika anda ada produk sendiri, anda bebas meletakkan harga jualan. Kalau dropship anda masih lagi tertakluk pada harga modal supplier.

Kalau murah ok la kan, tapi kalau mahal tak berpadanan dengan untung yang anda dapat macam tak puas hati pulak!


Bisnes Borong

Bisnes borong bererti anda membeli barang jualan secara borong dengan harga murah. Kalau dapat 10 unit harga murah pun kita panggil harga borong. Tak semestinya kena borong satu kontena kan. Tengok kepada permintaan pasaran, Jika permintaan begitu mendadak, boleh up kan belian borong anda.

Itu sahaja tips saya ..

Jika sudah mahir dalam ilmu ini, anda boleh memborong dari China secara terus. Anda tidak perlu ke negara tersebut pun. Ada satu website saya jumpa, dia ajar cara-cara memborong dari China dengan kos superr cun & murah, anda boleh baca disini . Klik Masuk ke laman web beliau..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila komen. Sepatah pun ok. Tolong jaga etika komen anda. Komen yang sensitive akan dipadam tanpa NOTIS ^_^

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my