Kebaikkan Minyak Argan & Qu Puteh Million Cell

Minyak argan juga dikatakan minyak yang banyak manfaat dalam perawatan. Khusus nya untuk kecantikkan. Minyak argan sudah wujud lama dah dan diguna meluas di dunia. Minyak argan juga antara bahan formulasi utama dalam Qu Puteh Million Cell.


Keberkesanan Qu Puteh Million Cell Original

Qu Puteh Million Cell menjadi amalan pengasas Vida Beauty untuk tampil yakin & sihat. Dengan rumusan bahan bahan semulajadi menjadikan produk ni terbaik untuk wanita moden masa kini. Anda dirumah juga patut mencuba Qu Puteh Million Cell . Cantik di luar & sihat didalam gituuu ~~

Antara kebaikan Qu Puteh Million Cell :
  • Alami pencerahan ketara seawal seminggu
  • Merawat kulit yang bermasalah, jerawat dan pigmentasi
  • Rambut menjadi sihat, kuat dan halus bersinar
  • Mengurangkan rekahan pada kulit kaki

Manfaat Epal Hijau & Qu Puteh Million Cell

Hai,

Sudah minum jus epal? Epal hijau yang anda blender buat jus tu sebenarnya bagus untuk cuci perut. Walaupun rasa masam tapi epal ini mempunyai manfaat untuk kesihatan manusia. Di Pasaraya banyak spesis epal yang dijual, Yang saya nak cerita hari ni Apple Malus Domestica ..

Malus domestica adalah antara epal hijau yang digunakan dalam formulasi Qu Puteh Million Cell. Kenapa ya ? Epal ini juga popular digunakan dalam pelbagai produk kesihatan & kecantikkan kerana mengandungi stem cell yang bagus untuk kesihatan kulit uolss...

Epal Malus domestica juga antara spesies epal yang tersohor didunia. Ia juga tumbuhan renek sehingga boleh mencapai 8 meter tinggi. Bayangkan?? Satu pokok tu penuh dengan buah epal jenis ini, rasa geram tak !! Buah yang lebat merimbun, wouuu !! Geram kan ...Kalau tiba musim ia berbunga memang cantik dan buahnya hijau kekuningan camtu sedap di makan mentah serta ranggup habiss.. 

Malus Domestica

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | 2013-2021