Manfaat Epal Hijau & Qu Puteh Million Cell

Hai,

Sudah minum jus epal? Epal hijau yang anda blender buat jus tu sebenarnya bagus untuk cuci perut. Walaupun rasa masam tapi epal ini mempunyai manfaat untuk kesihatan manusia. Di Pasaraya banyak spesis epal yang dijual, Yang saya nak cerita hari ni Apple Malus Domestica ..

Malus domestica adalah antara epal hijau yang digunakan dalam formulasi Qu Puteh Million Cell. Kenapa ya ? Epal ini juga popular digunakan dalam pelbagai produk kesihatan & kecantikkan kerana mengandungi stem cell yang bagus untuk kesihatan kulit uolss...

Epal Malus domestica juga antara spesies epal yang tersohor didunia. Ia juga tumbuhan renek sehingga boleh mencapai 8 meter tinggi. Bayangkan?? Satu pokok tu penuh dengan buah epal jenis ini, rasa geram tak !! Buah yang lebat merimbun, wouuu !! Geram kan ...Kalau tiba musim ia berbunga memang cantik dan buahnya hijau kekuningan camtu sedap di makan mentah serta ranggup habiss.. 

Malus Domestica

Qu Puteh Million Cell pun ada stem cell apple ni, tujuan utama adalah untuk membantu sistem sel tubuh agar menghasilkan/menggantikan sel tubuh yang telah rosak akibat kecederaan dan faktor usia. Segelas Qu Puteh Million Cell sudah cukup untuk keperluan tubuh !!

Dah cuba Qu Puteh Million Cell yang sedap dan berkhasiat ini ! 



Antara kebaikan Qu Puteh Million Cell :
  • Alami pencerahan ketara seawal seminggu
  • Merawat kulit yang bermasalah, jerawat dan pigmentasi
  • Rambut menjadi sihat, kuat dan halus bersinar
  • Mengurangkan rekahan pada kulit kaki
  • Menstabilkan kitaran haid dan hormon
  • Merawat resdung dan migrain
  • Menguatkan otot, sendi & tulang
  • Menambahkan penghasilan susu badan ibu yang baru melahirkan anak
  • Energy booster yang mampu membuat anda bertenaga & mengatasi kelesuan
  • Mengatasi masalah senggugut
  • Mengatasi masalah sembelit dan buasir
  • Membantu mangatasi masalah berat badan yang berlebihan
Para pengguna boleh merasai kebaikkan Qu Puteh Million Cell dalam masa beberapa minggu penggunaan sahaja. Nasihat saya, amalkan makanan bernutrisi ini dengan teratur dan pastikan anda mengambil makanan berkhasiat & bersenam.

Harga sebotol RM288 percuma PENGHANTARAN ( Terhad untuk 49 29 terawal sahaja )
Untuk tempahan Whatapps 'QU PUTEH MILLION CELLke 013 3049082 


No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila komen. Sepatah pun ok. Tolong jaga etika komen anda. Komen yang sensitive akan dipadam tanpa NOTIS ^_^

Iklan Tajaan





Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my