Tepung Kek Segera Noraini's || Kek Pisang Moist

 Hi,

Petang mcm ni uolls buat apa? Kalau ada kuih-kuih kan bestt makan dengan air kopi pahit-pahit kelat. Kopi pure hitam tu baru lah best hehe.. Eh, skrg kalau nak buat kuih boleh guna tepung segera dah. Jenama Noraini's ni dah lama tau dalam pasaran. Baru tergerak hati nak mencuba.. 

Ingatkan ada 1 perisa je, rupanya ada banyak. Rambang mata kalau nak pilih, so boleh la beli semua dan buat 1 hari 1 kek. Saya prefer kek pisang. Guna tepung kek segera ni je, balik drumah add on beberapa bahan then kacau-kacau pastu boleh kukus

Kawan saya kata ada jual di EcoShop. Saya trus spot check ternyata ada. Boleh laaaaa beli he3x

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | 2013-2021