Review Wardah Acne Gel || Gel Jerawat Wardah || Wardah Acnederm Acne Spot Treatment Gel

Hi,

Sambil keluar pergi beli barang dapur, sempat la saya menyinggah Guardian. Memang tak boleh kalau tak masuk Guardian. Siapa macam saya? Komen kat bawah ya. Anyway, masa pergi Guardian haritu ada sale untuk produk penjagaan kulit (skincare). Boleh tahan juga diskaun yang Guardian bagi amat menjimatkan 40% off. 

Kalau time Guardian buat jualan murah mcm ni memang produk - produk penjagaan kulit (skincare) akan cepat habis. Diaorg pun beli banyak-banyak untuk stok penggunaan berbulan-bulan lama nya. Tak rugi pun beli time murah lagipun produk tu kita pakai dan guna hari hari tanpa missed kan

Untuk mereka yang selalu menyoping kat Guardian memang kena berjaga-jaga lah dengan promosi ini. Guardian tak buat lama pun promo murah-murah tercekik haha, mungkin 3-4 hari saja. So, stay tune dengan promosi terkini Guardian. Kamu boleh follow IG dan FB Guardian ya 

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | 2013-2021