Pos Barang Ke Luar Negara Guna Flickpost

 Hi,

Pening saya dibuatnya untuk pos barang ke luar negara. Ya lah, pengalaman pos barang ke luar negara belum ada. Asyik dalam negara sahaja. Kali ini saya nak pos barang ke Australia dan semestinya saya dah buat servey kurier mana nak guna

Kebanyakkan pengguna memilih PosLaju untuk pos barang ke luar negara. Oh, tiada masalah boleh je nak guna PosLaju International. Mudah pun mudah guna sistem SendParcel je. Masukkan poskod pengirim dan juga negara penerima anda dapat tahu harga.

Kali ini saya pos guna Flickpost

AIKEN Prebiotic Hydra Plus : ESSENCE WATER

 Hi,

AIKEN dah keluar kan produk baru. Ini untuk hydration series. Memang elok la untuk bagi hidrasi pada kulit dan juga menampakkan kulit muka lebih lembab. Penting tau, kalau kulit tak moist lama kelamaan kulit cepat rosak dan mudah terkena jeragat

Pembekal & Pemborong Barang Baby Termurah Online - Taobao

 Hi

Ada peniaga yang jual barang bayi? Barang bayi susah nak dapat dengan pembekal tempatan kann. Apa kata anda beli saja di China melalui platform Taobao. Barang bayi memang laku sangat untuk dijual online memandangkan sekarang pun bakal ibu atau ibu-ibu yang dah ada anak pun suka scrool Instagram dan Facebook

Capaian produk anda jual untuk dilihat ada peluang besar. Memang tak dinafikan, ibu-ibu suka menyoping barang baby secara online je. Mungkin ini peluang untuk anda bermula sebagai penjual barang baby online. Sekarang ni fokus jap cari pembekal barangan bayi, semuanya dari Taobao je

Kasut boots ni harga kurang lebih RM4.50-5.30 je sepasang. Murah kann??

Hilangkan Jerawat Dengan Krim Jerawat AIKEN

Hi uollss,

Pernah kan kalau pergi drugstore anda buntu nak pilih ubat jerawat. Maklumla, jerawat di muka selalu on off membiak tatkala kita tersalah guna produk, makan tak berpantang dan juga kes alahan. Jerawat yang timbul merimaskan, kita rasa nak cepat-cepat dia benam dan get out daripada muka ye takk??

 Pernah cuba AIKEN Pimple Cream?

1 tiub kecil comel camni 20ml

Guardian Cotton Facial Tisu

 Hi,

Pernah guna tisu muka untuk buang kulit mati di muka dan sekitar leher? Haa, walaupun hari - hari kita cuci muka, adakala ada juga sisa sisa kulit mati belum dibuang sepenuhnya.. 

Jadi, nya tugas tisu muka khas yee untuk buang kulit mati dan juga sisa solekan

satu kotak ada 100 pcs, harga sekotak masa promosi RM4.88

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | 2013-2021